Camping agay > Blog > Niews > U krijgt hier alles te weten over het seizoen 2019

U krijgt hier alles te weten over het seizoen 2019

Esterel Caravaning, de eerste vijf-sterren camping in de Var, opent de poorten op 6 April met weer vele innovaties.

Zoals gebruikelijk bij Esterel Caravaning, op het punt de 43ste seizoen in te gaan, worden de laatste nieuwtjes onthult.Dit jaar kunt ontdekt u Esterel Beach, het strand van Esterel Caravaning … op 3 km van de stranden van Agay.Probeer u in te denken : 900 m2 fijn zand, wit as in de tropen, schitterende palmbomen om onder weg te dromen en de prachtige omgeving e bekijken. Tegenover het strand, niet de blauwe Middellandse Zee, maar de rode rotsen van het Esterel gebergte!

Esterel Caravaning plage de sable blanc

Wordt het beetje te warm, kunt u naar het waterpark van Esterel Caravaning op enkele meters met de 5 zwembaden, 4 glijbanen en 4 racer banen, voor de hele familie.

Parc Aquatique Esterel CaravaningBetreffende onze accommodaties, biedt Esterel Caravaning de ultieme luxe voor kampeerders met grote caravans of campers.

Uniek in Europa, onze Imperial staanplaats met 200 m2 in de palmoase. Om haar vakantiegangers te plezieren heeft Esterel Caravaning nagedacht over alle details en heeft u op deze staanplaats een badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast, vaatwasser, wasmachine, een barbecue met deksel, 2 ligbedden en vooral : een eigen private spa voor zes personen, uitkijkend over één van de mooiste uitzichten van de Côte d’Azur.Met hetzelfde oog voor detail, 14 Deluxe Prestige staanplaatsen met een oppervlakte van 100 tot 180 m2 met uitzicht over de Esterel gebergte en rode rotsen. Op deze staanplaatsen : badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast en 2 ligbedden.

Esterel Caravaning emplacement

En uiteraard een ruime keuze aan stacaravans, van 2 tot 8 personen, waaronder de VIP LUXE met eigen zwembad en de Premium met eigen private spa. En laten we het waterpark niet vergeten, het binnenbad voor de kleintjes, de restaurants, de bar, animaties voor hele familie, sportin het hart van de Côte d’Azur, voor een onvergetelijke vakantie.

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische