CARAVAN STAANPLAATSEN VAN DE CAMPING

Luxe kampeerplaatsen in de Zuid-Frankrijk voor caravans en campers

Wilt u het meeste uit uw vakantie in de Provence-Alpes-Côte-d’Azur halen door een camping in een uitzonderlijke omgeving te boeken? Ontdek hoe kamperen luxe kan worden dankzij de ongelooflijke staanplaatsen van camping Esterel Caravaning en hun ongekende comfortdiensten!

In het hart van het sublieme Estérel-gebergte, tussen Fréjus en Saint-Tropez, biedt onze camping staanplaatsen van verschillende grootte en reeksen aan, om zich aan te passen aan de gekste wensen. U vindt er voor kamper- of caravanstaanplaatsen tot meer dan 250 m². De meest simpele van onze staanplaatsen hebben al een oppervlakte van 80 tot 100 m², zijn volledig afgebakend door heggen en hebben elektriciteit, water en riolering.

Al onze staanplaatsen voor caravans of campers geven toegang tot de hoogwaardige faciliteiten van de camping: babyclub, miniclub en tienerclub voor uw kinderen van alle leeftijden, speelplaatsen, overdekt peuterbad, maar ook minigolf, sportvelden, boogschieten, tennis, gym en waterpark.

Op onze camping met staanplaatsen in de natuur in de Provence vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft met zijn restaurant, snackbar, minimarkt, boetiek, discotheek/speelzaal en tal van activiteiten.

Wij verwelkomen gratis huisdieren op onze staanplaatsen gedurende het laagseizoen. Tijdens het hoogseizoen, dus tussen 10/07 en 28/08 is er een dagelijkse toeslag van 4€. Bedankt voor uw begrip.

Esterel Caravaning is gelegen in het hart van het Massief van Esterel, een natuurlijk en beschermd gebied, geclassificeerd als Natura 2000. Om deze site te beschermen en in het bijzonder vanwege het verbod op elke vorm van buiten koken om elk risico op brand te vermijden, kunnen we géén tenten op de staanplaatsen accepteren. Wij zijn verplicht de geldende departementale en overheidsvoorschriften te respecteren.

U kunt met uw caravan of camper terecht bij Esterel Caravaning, mits deze is uitgerust met een vaste keuken.

Staanplaatsen met spa

Emplacement Impérial
Bekijk beschikbaarheid

Impérial

Emplacement Palace de Luxe
Bekijk beschikbaarheid

Palace de Luxe

Emplacement Royal Maxi
Bekijk beschikbaarheid

Royal Maxi

Staanplaatsen met bijkeuken en/of badkamer

Emplacement DeLuxe Prestige
Bekijk beschikbaarheid

Prestige

Emplacement DeLuxe Prestige
Bekijk beschikbaarheid

DeLuxe Prestige

Emplacement Luxe
Bekijk beschikbaarheid

Luxe

Standaard staanplaatsen

Emplacement Maxi
Bekijk beschikbaarheid

Maxi

Emplacement Confort
Bekijk beschikbaarheid

Confort

Emplacement Standard
Bekijk beschikbaarheid

Standard

Camping met privé sanitair aan de Zuid-Franse kust

Altijd al gedroomd van het ideale compromis tussen kamperen in de natuur en eersteklas comfort, in de zon en in een droomlandschap aan de Middellandse Zee? Estérel Caravaning , een camping met privésanitair op de staanplaats, nodigt u uit om uw camper of caravan in Zuid-Frankrijk te plaatsen, op een uitzonderlijke locatie op een steenworp afstand van de mooiste stranden van de Var, van Saint-Raphaël en de mooie haven van Fréjus.

Stel je voor: je wordt elke ochtend wakker met de rode rotsen van het Esterel-gebergte als panorama en het gezang van de krekels als achtergrondmuziek. U heeft gekozen voor een staanplaats type Luxe en beschikt over een eigen badkamer, met douche, wastafel, toilet. Sterker nog, uw privésanitair heeft zelfs een vaatwasser. U behoudt alleen het beste van de kampeerervaring: het buitenleven, de zon, de natuur om u heen. En als u uw caravan of uw camper op een Royal Maxi staanplaats zet, dan heeft u zelfs een privé spa!

Denk u dat het moeilijk is om beter te vinden voor een kampeervakantie in Provence-Alpes Côte-d’Azur? Onze Palace de Luxe caravan- en camperplaatsen zijn echter uitgerust met een eigen badkamer, spa, vaatwasser en wasmachine, allemaal in de buurt van het waterpark, zodat u vanaf het begin in onze verwarmde zwembaden kunt duiken!

Voordelen...
Offre early booking
Stacaravan & Staanplaats

Early Booking

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding! Boek uw STACARAVAN vóór 31/12/2023 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10%