Staanplaatsen van de camping Esterel Caravaning

Staanplaatsen met spa

Alle Standard staanplaatsen van de camping Esterel Caravaning zijn voorzien van water, elektra en riolering. Allemaal afgebakend door een haag, in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, de staanplaatsen “Maxi, Confort en Standard” bieden plaats aan uw caravan of camper op een perceel van 80 tot 150 m2.

De staanplaatsen “Maxi” tot 150 m2 bieden plaats aan een zeer grote caravan, een camper van meer dan 11 m lang. Elektriciteit is 20 ampère en sanitair wordt gedeeld.

De staanplaatsen “Confort” hebben een huisje dat is uitgerust met een koelkast, een vaatwasser, een plancha en twee ligstoelen. Elektriciteit 16 ampère en gemeenschappelijk sanitair.

De staanplaatsen “Standard” tot 100 m2 profiteren van ruimte in het hart van de natuur, aan de Côte d’Azur, met 16 ampère stroom en gemeenschappelijk sanitair.

Esterel Caravaning is gelegen in het hart van het Massief van Esterel, een natuurlijk en beschermd gebied, geclassificeerd als Natura 2000. Om deze site te beschermen en in het bijzonder vanwege het verbod op elke vorm van buiten koken om elk risico op brand te vermijden, kunnen we géén tenten op de staanplaatsen accepteren. Wij zijn verplicht de geldende departementale en overheidsvoorschriften te respecteren.

U kunt met uw caravan of camper terecht bij Esterel Caravaning.

Emplacement Impérial
Bekijk beschikbaarheid

Impérial

Emplacement Palace de Luxe
Bekijk beschikbaarheid

Palace de Luxe

Emplacement Royal Maxi
Bekijk beschikbaarheid

Royal Maxi

Voordelen...
Offre early booking
Stacaravan & Staanplaats

Early Booking

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding! Boek uw STACARAVAN vóór 31/12/2023 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10%