Esterel Caravaning

Natuurcamping in Zuid-Frankrijk

Wie het bos verkiest boven de Middellandse Zee zal betoverd worden door onze natuurcamping in Zuid-Frankrijk: Esterel Caravaning ligt in het hart van het Estérel-gebergte, het ideale startpunt voor uw wandelingen of trektochten, mountainbike- of elektrische fietstochten …

De mooiste natuurgebieden van het Estérel-gebergte bereikbaar vanaf de camping

Het Estérel-gebergte is een vulkanisch massief dat zich uitstrekt over 32.000 hectare.

De rode rotsen genaamd Rhyoliet contrasteren met het blauw van de lucht en de Middellandse Zee. Ze bieden een adembenemend uitzicht op de zee. De rode rotsen dalen de steile hellingen af ​​bedekt met weelderig en groen vegetatie totdat ze zich in het diepe blauw van de Middellandse Zee storten, om de kreken van de Corniche d’Or te vormen.

Het is het contrast van deze landschappen dat deze unieke site geclassificeerd als Natura 2000 maakt, een grandioze speeltuin voor uw toekomstige vakantie in Esterel Caravaning Het Estérel-massief is verrijkt met zijn flora en fauna, u zult versteld staan.

Camping nature dans le Var
Camping nature dans le Var

Accommodatie dichtbij de natuur in Zuid-Frankrijk

Wil u vollop profiteren van deze natuurlijke omgeving en er het beste van maken tijdens uw verblijf? We bieden weelderige kampeerplaatsen tot 250m2, allemaal zeer bebost! En om een ​​echte kampeervakantie in de natuur door te brengen in Zuid-Frankrijk, zijn sommige van onze staanplaatsen gelegen in het hart van een palmenoase en bieden een vrij uitzicht op het Esterel-gebergte! Genoeg om u onder te dompelen in het hart van één van de mooiste natuurgebieden van Zuid-Frankrijk, zodra u wakker wordt … Wilt u ’s ochtends vroeg een kopje koffie drinken tegenover de majestueuze rode rotsen?

En voor vakantiegangers die liever in een stacaravan verblijven zonder de natuurlijke kant te verwaarlozen, hebben we ook een oplossing! Onze stacaravans voor 2 tot 8 personen zijn perfect geïntegreerd in de omgeving, op beboste percelen afgebakend door plantenhagen. Sommige bieden u zelfs uitzicht op de Esterel-gebergte vanuit een privé-spa, genoeg om een ​​romantisch moment met z’n tweeën te delen, of ontspannende momenten met het gezin! Als u in de verleiding komt, raadpleeg dan nu onze stacaravans te huur in Zuid-Frankrijk en geniet van een uitzonderlijk verblijf op camping Esterel Caravaning!

Camping nature dans le Var

Natuurwandelingen vanaf uw favoriete camping

Zin in een wandeling in het Esterel-gebergte om een ​​echte vakantie door te brengen in het teken van de natuur? Door op onze 5-sterren camping Esterel Caravaning te verblijven, heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor gratis uitstapjes onder begeleiding van een lokale ervaren gids, die u de mooiste plekjes van de beroemde gebergte met rode rotsen zal laten ontdekken.

Onder de andere natuuractiviteiten heeft u ook de mogelijkheid om de Esterel-gebergte te ontdekken door nordic walking te leren, maar ook om mountainbikes of elektrische mountainbikes te huren. Genoeg om de omgeving gemakkelijk te bezoeken en te genieten van adembenemende uitzichten in het hart van de Esterel-gebergte.

Als u terugkeert naar de camping na uw uitstapjes in de natuur, kunt u ontspannen in ons waterpark, op ons zandstrand, zonnebaden bij het zwembad of deelnemen aan de verschillende activiteiten die worden aangeboden. Maar misschien wordt u ongeduldig om naar het strand te gaan? In dat geval kunt u snel de baai van Agay in Saint Raphaël bereiken en van de gelegenheid gebruik maken om deze prachtige baai te ontdekken !

Zoals u zult hebben begrepen, is van alle campings in de Var, Esterel Caravaning ongetwijfeld degene die u het meest doet dromen van een perfecte vakantie in het hart van een uitzonderlijke natuur! Tot binnenkort voor een groen verblijf in Saint Raphaël in de regio Provence Alpes Côte d’Azur, vlakbij Fréjus …