De staanplaatsen met badkamer en bijkeuken

Staanplaatsen met bijkeuken en/of badkamer

Vakantie rijmt met comfort bij Esterel Caravaning. U kunt op onze camping een staanplaats kiezen die is uitgerust met een bijkeuken en / of een badkamer voor uw vakantie met uw caravan of camper. Naast het uitzicht op de natuur, de rode rotsen van het massief, de schaduw van de palmbomen en de bloemen die de paden sieren, geniet u tijdens uw verblijf in alle rust van alle comfort dankzij onze Luxe en Deluxe Prestige staanplaatsen.

Deze staanplaatsen bieden een eigen en verwarmde badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de Deluxe Prestige vindt u ook een bijkeuken met een koelkast, wastafel en twee ligstoelen. Leve de vakantie tussen natuur en comfort!

Esterel Caravaning is gelegen in het hart van het Massief van Esterel, een natuurlijk en beschermd gebied, geclassificeerd als Natura 2000. Om deze site te beschermen en in het bijzonder vanwege het verbod op elke vorm van buiten koken om elk risico op brand te vermijden, kunnen we géén tenten op de staanplaatsen accepteren. Wij zijn verplicht de geldende departementale en overheidsvoorschriften te respecteren.

U kunt met uw caravan of camper terecht bij Esterel Caravaning.

Emplacement DeLuxe Prestige
Bekijk beschikbaarheid

Prestige

Emplacement DeLuxe Prestige
Bekijk beschikbaarheid

DeLuxe Prestige

Emplacement Luxe
Bekijk beschikbaarheid

Luxe

Voordelen...
Offre early booking
Stacaravan & Staanplaats

Early Booking

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding! Boek uw STACARAVAN vóór 31/12/2023 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10%