Esterel Caravaning

Camping met zwembad in de Var, Zuid-Frankrijk

Profiteer van de 5 zwembaden op onze camping in de Var, Zuid-Frankrijk. Esterel Caravaning biedt u een waterpark van 5000 m2, bestaande uit verschillende buitenzwembaden, maar ook 4 glijbanen en 4 pentagliss voor het plezier van het hele gezin.
De kleintjes kunnen genieten van een overdekt en verwarmd peuterbad.

5 zwembaden voor 5 keer zoveel plezier op de camping

Ons zwembad is het centrale punt van de camping waar regelmatig veel activiteiten plaatsvinden: spelletjes, zomerdansen, sporten …
In het zwembadgedeelte van onze camping in de Var, Zuid-Frankrijk, kunt u:

– Zwemplanken lenen
– Waterpolo en waterbasketbal spelen
– Aan gym en aqua-aerobics meedoen
– Aan zwembadspellen meedoen
– Zonnebaden en zwemmen onder toezicht van onze strandwachten.

Vergeet niet ! Shorts en boardshorts zijn om hygiënische redenen niet toegestaan ​​in het zwembad.

Een camping met verwarmd zwembad

Profiteer van 2 verwarmde zwembaden in het laagseizoen (buiten juli en augustus). Dankzij onze twee verwarmde zwembaden kunt u tijdens uw verblijf genieten van waterpret. Het water wordt op een aangename temperatuur gehouden, zodat u ongeacht het weer kunt genieten van uw kampeervakantie. Geniet ook van een moment van ontspanning op het witte zandstrand boven het waterpark.

Een binnenzwembad voor kinderen

In het overdekte zwembad van camping Esterel Caravaning kunnen de kleintjes baden, zwemmen, glijden, spelen, springen… en dit het hele seizoen, van maart tot september!

Bij Esterel Caravaning kunt u er zeker van zijn dat u veilig kunt genieten van de geneugten van het zwemmen met de kleintjes. Een overdekt peuterbad, ideaal om te genieten van de waterspelletjes, is speciaal aan hen gewijd.

Dit binnenzwembad is een waterspeeltuin met een minibad.
Ons overdekte peuterbad is volledig in het Jungle-thema ingericht, voor een vakantie als geen ander.

Uw kinderen kunnen ervoor kiezen om van de glijbanen te glijden, te spelen met de waterspelletjes, op de schildpad te klimmen of zich te laten drenken door de aap… Ook de veelkleurige slang en de zeehond hebben verrassingen voor u in petto.

Dit peuterbad is exclusief gereserveerd voor uw kinderen onder de 6 jaar onder toezicht van ouders op vakantie.