Esterel Caravaning

Voordelen

Camping agay > Voordelen

Ontdek de voordelen en speciale aanbiedingen voor de huur van een stacaravan of een staanplaats voor campers en caravans.

Voordelen stacaravans Var

Laagseizoen, lange verblijven en weekendaanbiedingen

Reserveren op de camping buiten juli en augustus heeft veel voordelen met speciale aanbiedingen: lagere prijzen, meer gemoedsrust, maar ook korting!

Profiteer in april, mei, juni en september van de gratis boekingskosten! Een besparing van 40 euro: een extraatje voor uw vrijetijdsbudget tijdens uw verblijf waardoor u uzelf bijvoorbeeld kunt trakteren op een etentje in het restaurant…

Trakteer uzelf tot begin juli en vanaf de laatste week van augustus op een weekend om voor een lage prijs te verblijven in een ruime keuze aan stacaravans.

En tot slot, met de 3 = 2 promo, profiteert u van 3 weken huren voor de prijs van 2!

Early booking

Plant u vooruit? Geniet van 10% korting op uw volgende vakantie als u voor 31 december boekt! Een goed plan dat u niet mag missen als u op vakantie gaat in de Provence. De vroegboekaanbieding is geldig op alle reeksen stacaravans en zelfs in juli-augustus. Misschien de kans om te kiezen voor accommodatie met een eigen spa in de buurt van Saint-Tropez en Cannes?

Sponsoring

Bent u op de camping Esterel Caravaning geweest en heeft u erover gepraat? Sponsor uw familie en vrienden en profiteer samen van uitzonderlijke kortingen op uw volgende boekingen!

Met de Ambassador-aanbieding kunnen u en uw petekind profiteren van een geweldige korting van 100 euro ieder * op uw week vakantie in een stacaravan, ongeacht de periode. Een geweldige manier om onze camping in de Provence te promoten, en de mogelijkheid voor u om te genieten van een verblijf in het zuiden in een van onze stacaravans met eigen spa!

Speciale "65+" aanbieding

Geniet van uw pensioen! Camping Esterel Caravaning heeft een specifieke 65+ aanbieding : Alleen geldig buiten juli/augustus, vakantiegangers ouder dan 65 kunnen profiteren van een korting van 20% korting op de huur van hun stacaravan voor 7 nachten. Een actie gericht op 65+ echtparen en hen in staat stelt om een stacaravan met 2 slaapkamers en privé spa te huren in de buurt van Saint-Raphaël, Fréjus!

Voordelen staanplaatsen

Gratis week: 4 = 3 op een staanplaats

Wilt u profiteren van een gratis week op camping Esterel Caravaning in de Provence? Om een ​​lang verblijf tegen een lage prijs door te brengen in de buurt van Fréjus, Saint-Raphaël, ontdek de 4 = 3 aanbieding die u een gratis week geeft voor elke 3-weekse boeking van een staanplaats tot 10 juli en vanaf eind augustus.

De mogelijkheid om volledig uit te rusten in een caravan of camper, op een van de staanplaatsen van onze camping aan de voet van het Esterel-gebergte.

Sponsoring

Sponsor uw familie en vrienden, en profiteer van 50 euro korting op de huur van uw staanplaats voor elke reservering van elk een verblijf van een week! Uw sponsor profiteert van een voucher ter waarde van 50 euro, geldig voor onze voorzieningen ter plaatse*.

* Zie voorwaarden

Lente Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een speciale caravan- en camperaanbieding op een camping met zwembad in de Provence? Esterel Caravaning biedt de hele maand mei schitterende kortingen, met 20% korting op topplaatsen: iets om uzelf te verwennen, voordelig op een staanplaats met privésanitair en zelfs een spa! De aanbieding is geldig voor een verblijf van 7 nachten.

Early booking

Boek vóór 31 december uw vakantie voor het komende jaar en profiteer van uitzonderlijke kortingen op onze kampeerplaatsen! Ideaal voor uw budget, dankzij de vroegboekactie betaald u geen reserveringskosten, zonder minimumnachten.

Stacaravans

Mobil-home VIP Luxe
Bekijk beschikbaarheid

VIP Luxe

Mobil home Luxus
Bekijk beschikbaarheid

Luxus

Bekijk beschikbaarheid

Cottage

Kampeerplekken

Emplacement Royal Maxi
Bekijk beschikbaarheid

Royal Maxi

Emplacement Impérial
Bekijk beschikbaarheid

Impérial

Emplacement Standard
Bekijk beschikbaarheid

Standard