Verhuur van stacaravans en spa's in Zuid-Frankrijk

Stacaravans met privé spa

Stelt u zich uw stacaravan met privé-spa voor, met een panoramisch uitzicht op de rode rotsen van de Esterel en de natuur om u heen als achtergrond! Esterel Caravaning geeft u de unieke mogelijkheid om een ​​stacaravan met spa op uw terras te huren!

Kwaliteit, comfort, luxe en privacy, bij Esterel Caravaning komt alles samen om uw gezin uitzonderlijke en onvergetelijke momenten te bezorgen! Dankzij de huur van onze uitzonderlijke stacaravans met privé-spa.

Bij Esterel Caravaning bieden 4 categorieën stacaravans een privé-spa op het terras. Van “LUXUS PREMIUM” voor 4/6 personen tot “PALACE”, “MASTER SUITE” of “PREMIUM” voor 8 personen, u zult onvermijdelijk de ideale stacaravan vinden voor uw vakantie!

Mobil-home Palace
Bekijk beschikbaarheid

Palace

Mobil home Premium
Bekijk beschikbaarheid

Premium

Mobil-home Master Suite
Bekijk beschikbaarheid

Master Suite

Mobil-home Luxus Premium
Bekijk beschikbaarheid

Luxus Premium

Voordelen...
Offre early booking
Stacaravan & Staanplaats

Early Booking

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding! Boek uw STACARAVAN vóór 31/12/2023 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10%

Offre frais de réservation offerts
Stacaravan

Gratis reserveringskosten

Voor elk verblijf in een stacaravan in maart, april, mei, juni en september bieden wij u een vergoeding van € 40, oftewel gratis reserveringskosten.