Esterel Caravaning

Activiteiten

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en faciliteiten gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd. Ook kunnen bepaalde activiteiten worden geannuleerd.
Vraag ernaar bij de receptie.

Esterel Caravaning, een waar paradijs voor kinderen, stelt alles in het werk om kinderen - en volwassenen - een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Onze 5-sterren camping Esterel Caravaning biedt een heel scala aan activiteiten en entertainment voor het hele gezin.

Kinderen

De Mini Club biedt van 's ochtends tot 's avonds verschillende activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar: knutselen, uitstapjes naar het strand van Agay, wandelingen in het Esterel-massief om schildpadden te ontdekken, schminken, schattenzoektocht, zwembaden, waterpark, sport, voetbal, verkleding, picknick, voorbereiding van shows ...

Vertrouw uw kind toe aan een ervaren begeleider die buitenspellen zal opzetten die zijn aangepast aan zijn/haar leeftijd.

Tieners

Ons internationale animatieteam zit ook vol met ideeën om de dagen van tieners vullen. In de tienerclub vind je waterpolo- en steekspeltoernooien in het zwembad, waterskiën, kanoën, sportactiviteiten: tennis, voetbal, volleybal, multisport, boogschieten, mountainbiketochten in de Esterel massief, wedstrijden met videogames, picknick-uitstapjes op het strand van Agay of in het massief van Esterel... Verveling is er niet bij Esterel Caravaning, 5-sterren camping in de Var, Zuid-Frankrijk!

Sports

Ten slotte worden volwassenen niet vergeten met sportieve activiteiten die hen in staat zullen stellen stoom af te blazen en de spanningen van een jaar werk te elimineren: nordic walking, wandelen in de bergen met een gids, gymnastieklessen, aquagym, step, fitness, mountainbike uitjes. 's Avonds kan het hele gezin samenkomen op het terras of in de bar voor shows en concerten, cabarets.

Avondactiviteiten

Uw ideale avonden aan de Côte d'Azur op een 5-sterren camping! Het volledige animatieteam van Esterel Caravaning biedt u elke avond een onvergetelijk moment: shows, cabarets, Gala, Bal, Concert, Karaoke, Bingo, Quiz ... maar ook thema-avonden en dansavonden, voor het hele gezin!

Buitenactiviteiten

In het naseizoen zijn de activiteiten van de camping meer gericht op het ontdekken van de regio Côte d'Azur, met name wandelen in de Esterel. U kunt ook profiteren van de rust om culturele uitstapjes te maken naar de omgeving: Cannes, Nice, de dorpen in de Haut Var, Saint-Tropez ...