Esterel Caravaning

Kinderen en tieners

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en faciliteiten gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd. Ook kunnen bepaalde activiteiten worden geannuleerd. Vraag ernaar bij de receptie.

Bij Esterel Caravaning is aan alles gedacht voor het welzijn van uw kinderen!

Babyclub, miniclub en tienerclub... Activiteiten voor alle leeftijden!

De 5-sterren camping Esterel Caravaning biedt veel gevarieerde en unieke activiteiten, leuke faciliteiten zodat uw kinderen zich kunnen vermaken, stoom kunnen afblazen en nieuwe energie kunnen opdoen tijdens hun vakantie aan de Côte d’Azur in Saint-Raphaël.

Uw kinderen kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten die worden aangeboden volgens een wekelijks schema dat op de Kids’ Club, de Teen Club en op de camping wordt vermeld.

Om uw kinderen bezig te houden, hebben we ter beschikking gesteld:

 • 2 speelplekken met meer dan tien activiteiten
 • The Jungle Pool (jonger dan 6 jaar): overdekt en verwarmd peuterbad met glijbanen, leuke spelletjes, waterstralen, jungledieren…
 • De miniclub / kinderclub (4/12 jaar) onder toezicht en geanimeerd door animatoren die verschillende talen spreken.
 • The Baby Club (4 maanden / 3 jaar): ontworpen als een kinderdagverblijf en onder toezicht van een gediplomeerde kinderverzorgster, kunnen ze lekker spelen en zelfs een dutje doen.
 • De tiener Club (13/18 jaar): begeleid en geleid door animatoren die verschillende talen spreken.

De Baby-club

Een paradijs voor kinderen en ouders tijdens de vakantie...

Bij Esterel Caravaning weten we dat kampeervakanties een tijd van ontspanning voor het hele gezin moeten zijn. Daarom verwelkomen we uw kind in de beste omstandigheden met geschikte kinderopvanguitrusting, kinderbedjes, kleedspullen, badkuipen voor peuters, vroege leerspellen, … De Baby Club bestaat uit 3 kleine huisjes, het huis om te slapen, het huis om te spelen en het huis om te wassen en naar het mini-toilet te gaan … S Ochtends en’ s middags worden uw baby’s opgevangen met vroege leeractiviteiten. Vergeet niet in te schrijven zodra u aankomt, want de plaatsen zijn beperkt.

De Jungle pool

Het overdekte peuterbad van de camping voor het plezier van de kleintjes tijdens de vakantie ...

Hier kun je op het schild van een schildpad klimmen, van een bamboeglijbaan of in een boomstam glijden, door een slang besproeid worden onder de spottende blik van een papegaai en de geamuseerde blik van een aap… Welkom in de magische wereld van de Jungle Pool bij Esterel Caravaning. Geheel gewijd aan de allerkleinsten, laat dit verwarmde en overdekte zwembad de fantasie van de kleintjes de vrije loop. Van een paar maanden tot 6 jaar oud kunnen kinderen gek spelen in een wereld waar alles is ontworpen voor hun plezier en hun veiligheid Met deze 30 centimeter water staat dit grote peuterbad uitsluitend onder toezicht van de ouders en is het de gehele openingsperiode van de camping geopend.

Babysitting op de camping

Het plezier van kinderen ... voor het plezier van ouders!

Wat als u vanavond met uw partner uitgaat?
Wat dacht u van dansen op het terras met een goede cocktail?
Profiteer elke avond van onze oppasservice!

U hoeft alleen maar naar de receptie te komen en wij zorgen voor een ervaren oppas voor u, die voor uw kinderen zorgt in uw stacaravan. Deze oppasservice is tegen betaling.

De tienerclub op camping Esterel Caravaning

De favoriete club voor tieners op de camping tijdens hun vakantie in de zon

Een dynamische tienerclub die toernooien, shows, mountainbike-uitstapjes, gigantische picknicks op de stranden organiseert… De tienerclub van camping Esterel Caravaning biedt tal van leuke en sportieve activiteiten om uw tieners van 13 tot 18 jaar bezig te houden tijdens hun vakantie in Saint Raphaël:
 • Basketbal,
 • Voetbal,
 • Tennis,
 • Boogschieten,
 • Waterskiën,
 • Kayak,
 • Stranduitjes met picknick,
 • Olympische Spelen,
 • Spellen,
 • Shows…
Geïnstalleerd in onze comfortabele sofa’s in de tv-kamer, kunnen uw tieners dankzij satellietontvangst al hun favoriete zenders bekijken. Als uw tieners meer van lezen houden, staat onze bibliotheek tot hun beschikking om een ​​boek te lenen. De tienerclub en de Mini Club zijn gratis diensten. Beperkte plaatsen.

tv-kamer

Een leuke tv-kamer beschikbaar tijdens uw familievakantie in de Var op camping Esterel Caravaning!

Tussen leuke en sportieve activiteiten, momenten in de zwembaden van de camping en in het waterpark, profiteer van een moment van rust om uw batterijen op te laden in onze tv-kamer, beschikbaar voor al onze klanten!

U vindt er een satelliettelevisie om uw favoriete programma’s te bekijken, een bibliotheek waar u boeken en tijdschriften in alle talen kunt lenen, evenals verschillende spelletjes.

Een waar moment van cultuur en ontspanning tijdens uw vakantie in de Var op 5-sterren camping Esterel Caravaning.

Gamesterel

Een gamehal in Esterel Caravaning!

Biljart, tafelvoetbal, flipperkasten, airhockey, basketbal, boksbal … Ontsnap naar een retro en vintage universum voor een avond in het gloednieuwe GAMESTEREL !!!

@gamesterel_ op Instagram !

Ze zullen natuurlijk kunnen genieten van de zwembaden van de camping met vrienden voor hun momenten van ontspanning of van het waterpark met zijn 3 glijbanen en 4 pentagliss.

Perfect om andere tieners te ontmoeten om bevriend te raken!