Esterel Caravaning

Camping met waterpark Zuid-Frankrijk

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en faciliteiten gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd. Ook kunnen bepaalde activiteiten worden geannuleerd.
Vraag ernaar bij de receptie.

Bermudas en boxer shorts zijn in het zwembad verboden.

Een waterpark van 10.000 m2 in Zuid-Frankrijk

Geniet van een waterpark van 10.000 m2, met zijn 4 glijbanen, 4 pentagliss en 5 zwembaden op onze 5-sterren camping in Zuid-Frankrijk in het hart van het Esterel-massief.

Het is warm aan de Côte d’Azur en het water kan in al zijn vormen worden genoten! Op camping Esterel Caravaning nodigen wij u uit om uzelf op te frissen, te ontspannen en plezier te hebben met uw gezin, met z’n tweeën of met vrienden in ons waterpark van 10.000 m².

Onze camping in Zuid-Frankrijk met verwarmde zwembaden biedt u nu een waar waterpark met glijbanen, multigliss, waterspelen, een waterspeeltuin, in een droomomgeving, met een exotische sfeer te midden van de palmbomen.

Het waterpark omvat:
– 5 zwembaden, waarvan 2 verwarmde zwembaden
(behalve in juli-augustus)
– Een leuke waterspeeltuin met 2 glijbanen en 1 multiglijbaan met 2 banen.
– Een grote glijbaan met een lus van 72 m en twee grote multiglijbanen
– Een grote glijbaan voor kinderen
– Een Black Hole glijbaan
– Een overdekt peuterbad

Iets om het hele gezin te plezieren!
Het waterpark is omgeven door een prachtig houten terras en een solarium om te zonnebaden … of op de ligstoelen in de schaduw van de palmbomen.

Na het ontspannen is het tijd voor actie! Profiteer van onze vele sportieve activiteiten en animaties rond de zwembaden van de camping: waterpolo, aquagym, waterspelen, minitrampoline…. Of probeer de vele sporten die op de camping worden aangeboden: fitness, volleybal, tennis, squash … Of zelfs door de regio Côte d’Azur te ontdekken: mountainbiken of wandelen in het Estérel-massief, excursies, culturele bezoeken … dat is het plezier van een 5-sterren campingvakantie aan de Côte d’Azur!

Het strand

Esterel Caravaning Beach: 1000 m² wit zand, honderden extra ligstoelen om het beste aan uw behoeften te voldoen. Sinds 2019 het witte zandstrand Esterel Plage!

Deze ruimte van 1000 m² is zowel een plaats van plezier als ontspanning.

Het is een totale verandering van omgeving voor het hele gezin. Inderdaad, in de schaduw van palmbomen, in een exotische en tropische omgeving, kunt u uw vakantie in het zuiden van Frankrijk in Saint-Raphaël sublimeren.