Esterel Caravaning

De Restaurants van de Camping

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en apparatuur gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd.
Ook kunnen sommige activiteiten worden afgelast. Vraag ernaar bij de receptie.

Esterel Caravaning, bistronomische vakanties…

Esterel Caravaning geeft u de keuze...

…Door twee restaurants aan te bieden aan haar klanten. Omdat vakanties vaak hand in hand gaan met gastronomie, vergeten we bij Esterel Caravaning op onze 5-sterren camping niet dat we in Saint-Raphaël, in de Provence zijn en dit is onvermijdelijk terug te vinden op de borden van ons restaurant. Onze chef-kok en zijn team verwelkomt u het hele seizoen voor diners met lokale smaken in een warm decor. U kunt genieten van verfijnde gerechten op basis van verse vis, groenten van de zon, lokaal vlees … Het terras naast de verlichte zwembaden en het waterpark is de ideale setting voor een romantisch moment. Om de keuken van onze chef-kok te begeleiden, heeft het restaurant Les Suds” een goedgevulde wijnkelder aan te bieden. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door een sommelier. Op onze menukaart staan ​​de wijnen van de Provence met beroemde wijngaarden zoals Château Roubine of de Cave d’Esclans centraal. Er zijn ook wijnen uit de Bourgogne, de Rhône-vallei, Bordeaux en de Elzas. Om de keuken van onze chef-kok te begeleiden, moest het restaurant Les Suds” een kelder aanbieden die naam waardig is. De wijnen zijn zorgvuldig gekozen door een sommelier. Op onze menukaart eren de wijnen van de Provence met gerenommeerde wijngaarden zoals Of Château Roubine of Cave d’Esclans, er zijn ook appellations uit de Bourgogne, de Rhône-vallei, Bordeaux en de Elzas.

Restaurant
"La Terrasse - La Plancha"

Kijk vanaf nieuwe hoogten hier op Esterel Caravaning. “La Terrasse – La Plancha” domineert de patio van de camping en biedt de beste zitplaatsen voor onze avondshows. Een variant op het traditionele cabaretdiner, maar dan in de open lucht terwijl u optimaal profiteert van de zachte aard van de zomeravonden hier in de regio Esterel Cote d’Azur.