Esterel Caravaning

De winkels

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en faciliteiten gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd. Ook kunnen bepaalde activiteiten worden geannuleerd. 
Vraag ernaar bij de receptie.

Boetiek « Yemoja »

Een 5-sterrenboetiek met een ruime keuze aan zomerse outfits, decoratieve artikelen, servies, Provençaalse souvenirs, cadeau-ideeën…

Gelegen op het binnenplein, in het hart van de camping,onze boetiek is de ontmoetingsplaats om te winkelen. U vindt er een heel scala aan geschenken en souvenirs. Het is ook een gelegenheid om de wereld rond te reizen, te beginnen met de Middellandse Zee natuurlijk. Met veel decoratieve objecten in de kleuren van Zuid-Frankrijk, genoeg om bij thuiskomst aan de feestdagen te herinneren.

We bieden ook een scala aan badkleding in alle maten. Elke winter reist het team van Esterel Caravaning de wereld rond om u een collectie kleding, strandtassen, sarongs, fouta’s, leren armbanden, handtassen en andere modeaccessoires aan te bieden… Bij het zwembad, in het restaurant of ’s avonds, altijd een klein beetje Esterel Caravaning mee. Een vleugje exotisme en warmte om in uw koffer te stoppen.

De minimarkt / bakkerij van de camping

Bij Esterel Caravaning, op onze camping aan de Franse Rivièra, doen we er alles aan om uw leven gemakkelijker te maken.

U vindt er alles aan drinken en eten.

Zeer goed bevoorraad, we bieden een heel assortiment producten met veel regionale specialiteiten, de beste Côte de Provence, een biologische en fairtradeafdeling en de dagelijkse pers … U moet genoeg kunnen vinden om de koelkast te vullen tijdens uw vakantie op Esterel Caravaning.

U hoeft niet met de auto op pad, alles is ter plaatse te vinden!

Bij de bakker vind u elke dag vers gebakken brood, en gebak om uw smaakpapillen vanaf het ontbijt te verwennen!