Camping Esterel Caravaning in de Var, Zuid-Frankrijk

De spa-beautycentrum

Let op: vanwege de gezondheidscrisis kunnen bepaalde diensten en faciliteiten gesloten zijn of bepaalde uren worden gewijzigd. Ook kunnen bepaalde activiteiten worden geannuleerd.
Vraag ernaar bij de receptie.

De spa-beautycentrum van de 5-sterrencamping in Saint-Raphaël in de Var, Zuid-Frankrijk, verwelkomt u voor momenten van intens plezier en ontspanning.

De spa-beautycentrum, een aangename onderbreking tijdens uw vakantie op de 5-sterren camping Esterel Caravaning

Van begin april tot eind september – Lichaams- en gezichtsbehandelingen

Om de batterijen weer op te laden, uitgerust en ontspannen na een massage en/of lichaamsverzorging!

Ons nieuwe spa-beautycentrum, volledig gerenoveerd en uitgebreid, verwelkomt u in een nieuwe ruimte voor het seizoen 2022. Na een dag zonnebaden bij de zwembaden van de camping of aan zee, kunt u genieten van de verfijnde sfeer van onze spa-beautycentrum in camping Esterel Caravaning in de Var, Zuid-Frankrijk. Om alle sporen van stress uit te wissen en u te ontspannen, bieden wij een breed scala aan gepersonaliseerde behandelingen voor alle smaken!

De spa-beautycentrum op camping Esterel Caravaning, ten dienste van uw schoonheid en welzijn

Onze professionele masseuses en schoonheidsspecialisten verwelkomen u in de spa-beautycentrum van camping Esterel Caravaning in de Var, Zuid-Frankrijk, in een aangename omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning, ver weg van de kleine beslommeringen van het dagelijks leven. Laat u bij onze massages meeslepen door de natuurlijke geuren van onze oliën, trakteer uzelf op een saunasessie in een individuele cabine of gun uzelf een gezichtsbehandeling met onze gerichte behandelingen.

De SPA-beautycentrum van Esterel Caravaning is alleen op afspraak, die u direct ter plaatse kunt meenemen.
Ontdek binnenkort onze behandelingen voor 2022!