Esterel Caravaning

Buitenactiviteiten

CAPSEA - BOOTVERHUUR

Christelle en Thibault heten u welkom in de haven van Agay, van mei tot september en van oktober tot april op aanvraag. Ze bieden boottochten of bootverhuur (vaarbewijs gevraagd). Zonder vaarbewijs, maak een tochtje op een privéboot met schipper, speciaal voor u! Ontdek de kust vanaf zee en beleef een onvergetelijk moment tijdens een tocht van 2 of 3 uur.

En als u een vaarbewijs hebt en wilt zeilen, biedt Cap-Sea een vloot motorboten (80 tot 200 pk) en doet er alles aan om u te laten genieten.

https://www.cap-sea.com/

Visiter Fréjus en famille

PASSION ESTEREL

Yoann, gepassioneerd door onze regio en sport in de natuur, verwelkomt u het hele jaar door voor begeleide excursies om alle geheimen te onthullen die verborgen zijn in het Esterel-massief.

Houder van het staatscertificaat van fysieke activiteiten voor iedereen, hij biedt wandelen of mountainbiken aan.

http://passion-esterel.com/

PASSION ESTEREL

NORDIC WALKING MET JULIE

Een dynamische wandeling die voor iedereen toegankelijk is! Of u nu een beginner bent in de sport, een occasionele atleet, een hardloper of een senior bent, deze activiteit kan door iedereen worden beoefend dankzij het leergemak dat meer dan één persoon zal aanspreken. Julie is er voor uw welzijn en sportvakanties en voert u door het gigantische Esterel Massief.
Julie zal u stokken lenen tijdens de sessies, u heeft alleen een goed paar sneakers, een flesje water en geschikte kleding nodig en daar gaat u!