Camping avec spa privatif dans le Var

Camping met privé-spa in Zuid-Frankrijk

Zelfs veel beter dan een stacaravan en een eenvoudige staanplaats, boek uw kampeeraccommodatie in de Provence met een privé-spa!

Als een spa de eerste uitrusting is die u gebruikt wanneer u op uw vakantieplek aankomt; als het idee om uw lichaam onder te dompelen in het warme water van een spa u begint te ontspannen, camping Esterel Caravaning heeft alle argumenten om u te verleiden.

Natuurlijk vindt u op de camping een waterpark met hoogwaardige wellnessdiensten.

Om elk type vakantieganger te laten genieten van het plezier van een privé spa op het terras, hebben we verschillende stacaravans uitgerust met 2 slaapkamers, 3 slaapkamers en 4 slaapkamers. Zo kunt u uw vakantie op het grondgebied van Esterel Côte d’Azur onze stacaravans met airconditioning, 2 slaapkamers en spa of met ouderlijke suites huren en genieten in een van onze stacaravans voor 8 personen met spa of privézwembad.

Als u meer aangetrokken bent tot traditioneel kamperen en reist u in een camper of met uw caravan, dan biedt Esterel Caravaning ook luxe staanplaatsen met privé-spa aan!

STAANPLAATSEN

Emplacement Impérial
Bekijk beschikbaarheid

Impérial

Emplacement Palace de Luxe
Bekijk beschikbaarheid

Palace de Luxe

Emplacement Royal Maxi
Bekijk beschikbaarheid

Royal Maxi

Kampeervakanties met privé-spa aan de kust van Zuid-Frankrijk

Uw weekend in Zuid-Frankrijk, de zomer van uw week voor twee kunnen we reizen tijdens uw vakantieperiode, deze is gereserveerd voor een caravanning met een Promesse-spa en een oplading in exotische woorden op onze camping voor koppels.

Overdag kunt u de regio ontdekken door prachtige wandelingen in het Estérel-massief, nautische activiteiten in Agay, Saint-Raphaël of in de haven van Fréjus, stranddagen in Saint-Tropez of shopping-sessies in het centrum van Saint-Raphaël. Wanneer u terugkeert naar de camping, wat een genot om uzelf op het terras van uw stacaravan in een spa te vinden! Voor een warme en ontspannen vakantie opent de gloednieuwe Spa Esterel zijn armen voor u, op elk moment van de dag.

Uw privé-spa wacht ook op u op uw camper- of caravanplaats: zodat u nooit meer hoeft te twijfelen tussen de bewegingsvrijheid van uw camper en het revitaliserende comfort van een luxe hotel, was Esterel Caravaning de eerste Europese camping die privé-spa’s installeerde. Uw avondprogramma is al opgesteld: plancha, massagebehandeling, aperitief op het terras. Trakteer uzelf op een echt welzijnsverblijf op onze camping in Saint Raphaël vlakbij Saint-Tropez en Cannes!

STACARAVANS

Bekijk beschikbaarheid

VIP Plage

Mobil-home VIP Luxe
Bekijk beschikbaarheid

VIP Luxe

Mobil-home Palace
Bekijk beschikbaarheid

Palace

Mobil home Premium
Bekijk beschikbaarheid

Premium

Mobil-home Master Suite
Bekijk beschikbaarheid

Master Suite

Mobil-home Luxus Premium
Bekijk beschikbaarheid

Luxus Premium

Avantages...
Stacaravan

Zin in een weekend in de zon?

Verlangt u naar zon ? Wij raden u aan om een Weekend (vanaf 2 nachten) te verblijven tussen 23/03 tot 01/07 en tussen 01/09 en

Offre spéciale couple sénior
Stacaravan

65+ aanbieding

Tussen 23/03 en 01/07 en tussen 01/09 en 28/09/2024 wordt de 65+ korting toegepast op de huur van een stacaravan en voor een minimum verblijf

Offre early booking
Stacaravan & Staanplaats

Early Booking

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding! Boek uw STACARAVAN vóór 31/12/2023 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10%