Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Vanaf zaterdag 9 april, de startdatum van dit seizoen 2022, reizen gezinnen naar Esterel Caravaning, een 5-sterren camping in Saint-Raphaël, aan de Côte d’Azur, op slechts 3 kilometer van de stranden van de baai van Agay.

Een onvergetelijk familieverblijf voor de paasvakantie

Le parc aquatique

Er wordt entertainment aangeboden voor het hele gezin: handmatige activiteiten, krijtfestival, spelletjes, schilderen… met de kinderclub. En voor het hele gezin, vele sportieve activiteiten: tennis, petanque, tafeltennis, minigolf, boogschieten, voetbal…en levendige avonden met concerten, bingo, karaoke, quizzen…

Het waterpark

Voor het geluk en de vreugde van alle gezinnen wacht het zwembad met zijn glijbanen, racer- glijbanen en zijn witte zandstrand op vakantiegangers.
Nieuwe gesloten en lichtdoorlatende glijbaan van 32 meter lang: de BLACK HOLE!
Het complex wordt omgeven door prachtige palmbomen en biedt uitzicht op de rode rotsen van het Esterel-gebergte, op slechts 5 minuten van de stranden van de baai van Agay.

Lente bij Esterel Caravaning

Vacances de Pâques à Esterel Caravaning

Chocolade en paaseieren luiden de lente in bij Esterel Caravaning!

Zoals elk jaar wordt er voor de honderden kinderen op vakantie bij Esterel Caravaning een grote eierenjacht georganiseerd. De kleintjes zullen, samen met hun ouders, de taak hebben om eieren in alle kleuren te vinden… Alle kinderen winnen chocolaatjes en de gelukkigste zal een enorme chocolade-ei winnen!

Tijdens hun verblijf in het voorjaar kunnen gezinnen het Esterel-gebergte te voet of met de mountainbike ontdekken. Een beschermd en geclassificeerd Natura 2000-gebied, dit beschermde gebied biedt vele wandelpaden in een uitzonderlijke omgeving.

In het hart van de natuur, in een natuurlijk en beschermd park van 19 hectare, biedt de camping comfortabele accommodatie: staanplaatsen voor caravans en campers met eigen badkamer en spa of stacaravans met spa of privézwembad.

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische