16/01/2020

Opnieuw de beste camping van Europa in 2020 !

Esterel Caravaning behoort sinds 2014 tot de beste campings van Europa en heeft de hoogste onderscheidingen van ADAC en ANWB gewonnen. Deze Duitse en Nederlandse automobielclubs hebben elk enkele miljoenen leden. De ANWB heeft Esterel Caravaning ook dit jaar opnieuw uitgeroepen tot één van de beste campings van Europa, “TOP Camping 2020“. De Duitse automobielclub heeft de prestigieuze “ADAC Superplatz 2020” prijs toegekend aan Aurore Laroche, directrice van Esterel Caravaning, op 10 januari in Stuttgart tijdens de gala-avond.

Esterel Caravaning meilleur camping d’Europe encore en 2020

Ter herinnering: elk jaar bezoeken gekwalificeerde ADAC- en ANWB-inspecteurs meer dan 3 000 van de 35 000 Europese campings in 37 landen. Meer dan 380 criteria worden gecontroleerd in een tiental gebieden: het aantal en de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen, de uitrusting, het onderhoud en de inrichting van de winkels en restaurants, de vrijetijdsinfrastructuur, de zwembaden… Deze evaluatiecriteria worden regelmatig herzien en aangepast aan de huidige trends in de campingwereld.

Het hele team, dat trots is op het behalen van de hoogste onderscheiding, blijft Esterel Caravaning sturen in de richting van meer luxe: “De afgelopen jaren hebben we Esterel Caravaning flink laten evolueren, steeds naar meer innovatie en comfort toe. Dit is een mooie beloning”, verheugt zich Aurore Laroche, directrice van Esterel Caravaning.

Vergeet niet dat Esterel Caravaning, nadat het in 1976 de eerste kampeerplaatsen met privé-badkamers had gecreëerd, daarna voorloper was met de eerste accommodaties met jacuzzi en de eerste stacaravan met privé-zwembad enkele jaren geleden. In 2019 bood de camping haar gasten het eerste witte zandstrand aan midden natuur, in het hart van het Esterelmassief… Voor 2020 heeft dit etablissement nog enkele leuke verrassingen in petto voor haar vakantiegangers, met onder andere de renovatie van de “Rosaces” kampeerplaatsen met verwarmde privé badkamers.

Een familievakantie in hartje Côte d’Azur waar het geluk u toelacht : welkom bij Esterel Caravaning !
#2020 : Vos VACANCES D'ÉTÉ vous attendent à ESTEREL CARAVANING

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.