CAMPING MET PRIVATE SPA AAN DE COTE D’AZUR

Esterel Caravaning heeft voor de natuurliefhebbers die op zoek zijn naar top-voorzieningen : huur van stacaravans met private spa. Met een ligging aan de Franse Riviera, verwelkomt onze 5 sterren camping u in het hart van het Esterel-gebergte, op korte afstand van de stranden van de Côte d’Azur. Profiteer van onze luxe voorzieningen voor een uitzonderlijk verblijf met vrienden of familie!

ONZE ACCOMODATIES MET PRIVATE SPA OF ZWEMBAD

Onze 5-sterren camping in Saint-Raphaël heeft voor u een geheel ingerichte stacaravan in het hart van het natuurpark. En voor een ultiem vakantiegevoel zijn een aantal stacaravans voorzien van een eigen private spa. De meeste stacaravans beschikken tevens over airconditioning en alle benodigde voorzieningen voor een droomvakantie in Zuid-Frankrijk. Meerdere categorieën stacaravans bieden private spa:

Stacaravan Palace van 39m² met 4 slaapkamers en private spa;
Stacaravan Premium van 42m² met 3 slaapkamers en private spa;
Stacaravan Master Suite van 37m² met 3 slaapkamers en private spa;
Stacaravan VIP Luxe van 62m² met 4 slaapkamers en privé zwembad.

Kampeerplekken voor caravans en campers

Stacaravan 8 personen - 3/4 slaapkamers

PALACE STACARAVAN - PRIVATE SPA
4 SLAAPKAMERS

Deze grote stacaravan voor 8 personen bestaat uit 4 slaapkamers, waaronder een ouderlijke slaapkamer en een kamer met 2 eenpersoonsbedden op een mezzanine. Hij is uitgerust met een eigen private spa die uitzicht geeft op het Esterelmassief.

Stacaravan 4/6 personen - 2 slaapkamers

CAMPING MET PRIVATE SPA AAN DE COTE D’AZUR : UITZONDERLIJKE VOORZIENINGEN

Al onze staanplaatsen met een private spa zijn afgebakend door een heg, die voor rust en privacy zorgt. Met een ligging in het hart van het beschermde Esterel-gebergte, zijn allerlei activiteiten mogelijk, zoals wandelingen, paardrijden, mountain bike tochten, of watersporten. Onze camping beschikt tevens over een groot waterpark, van maar liefst 5000m² met 5 zwembaden en 4 glijbanen. Op onze camping met private spa en zwembad aan de Côte d’Azur worden een groot aantal diensten aangeboden evenals entertainment en vele voorzieningen, als:

• Fitnesszaal en lessen ;
Camping met spa ;
• Discotheek (in de zomer) ;
• Minigolf ;
Entertainment voor kinderen ;
Een tienerclub ;

Alles om een geslaagde vakantie door te brengen aan de Côte d’Azur !

Fermer