Activiteiten en evenementen op deze luxe camping in Zuid-Frankrijk

Camping Esterel Caravaning

Esterel Caravaning, het paradijs voor kinderen, stelt alles in het werk opdat zowel kinderen als volwassenen een onvergetelijke vakantie beleven.

Er is een waaier aan activiteiten en animatie voor de hele familie.

De mini-club organiseert activiteiten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar:

Knutselen, schminken, schattenjacht, verkleedpartijtjes, picknicken, spektakel voorbereidingen… s ’Avonds leven de kinderen zich uit in de mini disco voordat ze plaats maken voor de tieners. De baby club is het universum van de allerkleinsten(4 maanden tot 3 jaar). Vertrouw uw spruit toe aan een ervaren kinderverzorgster, die aan de leeftijd aangepaste spelletjes organiseert zowel binnen als buiten.

Ons animatie team bruist van ideeën om de tieners bezig te houden gedurende de dag : waterpolo en steekspel toernooien in het zwembad, sporten(tennis, voetbal, volleybal, multisport, boogschieten, squash, mountainbiken in het Esterel massief), video games toernooien, poolen, picknickuitstapjes…onmogelijk dat ze zich vervelen bij Esterel Caravaning!

De volwassenen worden niet vergeten natuurlijk met activiteiten waarin ze zich kunnen uitleven en de werkstress van het afgelopen jaar doen verdwijnen( gymles, watergymnastiek, fitness, step, mountainbiken, paardrijden, duikinitiaties).

De gehele familie brengt de avonden samen door op de patio waar ze samen genieten van concerten en voorstellingen.

Buiten het hoogseizoen is de animatie meer toegespitst op het ontdekken van deze prachtige regio met bijvoorbeeld buggytochten langs de “corniche d’or”.