diensten en voorzieningen

Dolle pret in de zwembaden van vijf sterren camping aan de Côte d’Azur

5 openlucht zwemaden, 1 overdekt kinderzwembad  en nieuw in 2016 : waterpark van meer dan 1800m2 met 4 glijbanen en 4 racerglijbanen !!

Een uniek zwembadencomplex in de var, waterpret verzekerd!!

In een echt Hollywood decor bevinden zich 5 zwembaden, waarvan 2 verwarmd wanneer de temperatuur afkoelt , 3 glijbanen , 4 racerglijbanen en een solarium van 1000 m² !

Ons uitgestrekte solarium is de ideale plaats om van de zon te genieten, want hier aan de Cote d’Azur genieten wij van 300 zonnedagen per jaar. Ons zwembadencomplex is het centrale punt van Esterel Caravaning en het toneel van verschillende animaties : spelletjes, zomerdansen, sporten

In het zwembadencomplex kan u :

  • Plankjes lenen
  • Waterpolo en waterbasket beoefenen
  • Deelnemen aan gynastiek en aquagym
  • Dagelijks deelnemen aan waterspelletjes
  • Zonnen en zwemmen onder toezicht van onze badmeesters

Vergeet niet dat shorts en surfshorts verboden zijn in het zwembad om hygienische redenen.

Een overdekt kinderzwembad voor de allerkleinsten

Onze camping denkt ook aan de allerkleinsten en heeft daarom een overdekt kinderplonsbad waar de kleintjes van het water kunnen genieten in alle veiligheid.

Welkom in een tekenfilmdecor, ver weg van de drukte, om in alle rust de geneugten van waterpret te ontdekken. Dit kinderplonsbad is uitsluitend voorbehouden aan kinderen onder 6 jaar, onder het toezicht van hun ouders tijdens hun vakantie. Dit zwembad is het hele seizoen verwarmd tot 37°, u zal er uren doorbrengen, beschermd tegen de zon, terwijl u uw kindjes bewonderd die zich helemaal uitleven. Het overdekt zwembad van de camping geeft kleuters en peuters de mogelijkheid te plonsen, zwemmen, van de glijbaan te glijden,pret te maken… en dit het hele jaar lang !

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.