diensten en voorzieningen

Dolle pret in de zwembaden van vijf sterren camping aan de Côte d’Azur

5 openlucht zwemaden, 1 overdekt kinderzwembad  en nieuw in 2016 : waterpark van meer dan 1800m2 met 4 glijbanen en 4 racerglijbanen !!

Een uniek zwembadencomplex in de var, waterpret verzekerd!!

In een echt Hollywood decor bevinden zich 5 zwembaden, waarvan 2 verwarmd wanneer de temperatuur afkoelt , 3 glijbanen , 4 racerglijbanen en een solarium van 1000 m² !

Ons uitgestrekte solarium is de ideale plaats om van de zon te genieten, want hier aan de Cote d’Azur genieten wij van 300 zonnedagen per jaar. Ons zwembadencomplex is het centrale punt van Esterel Caravaning en het toneel van verschillende animaties : spelletjes, zomerdansen, sporten

In het zwembadencomplex kan u :

  • Plankjes lenen
  • Waterpolo en waterbasket beoefenen
  • Deelnemen aan gynastiek en aquagym
  • Dagelijks deelnemen aan waterspelletjes
  • Zonnen en zwemmen onder toezicht van onze badmeesters

Vergeet niet dat shorts en surfshorts verboden zijn in het zwembad om hygienische redenen.

Een overdekt kinderzwembad voor de allerkleinsten

Onze camping denkt ook aan de allerkleinsten en heeft daarom een overdekt kinderplonsbad waar de kleintjes van het water kunnen genieten in alle veiligheid.

Welkom in een tekenfilmdecor, ver weg van de drukte, om in alle rust de geneugten van waterpret te ontdekken. Dit kinderplonsbad is uitsluitend voorbehouden aan kinderen onder 6 jaar, onder het toezicht van hun ouders tijdens hun vakantie.  Het overdekt zwembad van de camping geeft kleuters en peuters de mogelijkheid te plonsen, zwemmen, van de glijbaan te glijden,pret te maken… en dit het hele jaar lang !