Esterel Caravaning > Blog > In het hart van het Esterel massief…

In het hart van het Esterel massief…

De route van de Corniche d’Or, tussen Saint-Raphaël en Théoule-sur-Mer (Alpes-Maritimes), heeft  een schitterend uitzicht op de rode rotskliffen van het Estérel massief, maar ook op de eilandjes en rode rotsen die uit de Middellandse zee komen.

De Estérel is een betoverende plek die een prachtig kleurenpalet biedt, variërend van het turkooisblauw van de zee tot het rood van de rotsen, langs het groen van het struikgewas en de parasoldennen.

Vanaf Esterel Caravanning kunt u vele wandelingen maken en het pad naar de pic de l’Ours beklimmen. Deze plek is gelegen op 492 meter hoogte en biedt een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee.

Te lezen op de blog...
Week end à Esterel Caravaning

Ontsnap voor een mei WEEKEND in de zon!

Se ressourcer, se détendre, profiter du soleil et de la mer pour quelques jours…C’est possible en Mai à Esterel Caravaning et jusqu’à début juillet !

Le printemps à Esterel Caravaning

Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Vanaf zaterdag 9 april, de startdatum van dit seizoen 2022, reizen gezinnen naar Esterel Caravaning, een 5-sterren camping in Saint-Raphaël, aan de Côte d’Azur, op

Vue aérienne Esterel Caravaning

#seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

Lancering van het #seizoen2022 bij Esterel Caravaning! Esterel Caravaning verwelkomt vakantiegangers voor het 46e seizoen vanaf zaterdag 9 april en onthult alle nieuwtjes, tot ieders