Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > De vijfde ster blijft schitteren op Esterel Caravaning!

De vijfde ster blijft schitteren op Esterel Caravaning!

In het hart van het beschermde gebied van het Massief de l ‘Esterel, op een paar kilometer van het strand, ligt een buitengewoon toeristisch complex: Esterel Caravaning.

Dit openluchthotel is op 30 mei 2022 voor de derde keer opnieuw geclassificeerd als 5 sterren en is sinds 2011 de eerste 5-sterrencamping aan de Côte d’Azur.  

Om deze onderscheiding om de vijf jaar te verkrijgen, heeft een door COFRAC (Franse Accreditatiecommissie) geaccrediteerde auditinstantie de opdracht gekregen van ATOUT FRANCE, de nationale toeristische operator, om de toeristische instelling te controleren volgens een nauwgezet classificatieschema.

De indelingscriteria stellen eisen aan het niveau van comfort en kwaliteit van de dienstverlening. 204 punten worden gecontroleerd en in drie onderdelen onderverdeeld: uitrusting en faciliteiten, klantenservice, toegankelijkheid en duurzame ontwikkeling.

Streven naar uitmuntendheid!

Voor deze her classificatie is Esterel Caravaning de afgelopen jaren blijven verbeteren door te streven naar uitmuntendheid en door nieuwe diensten aan te bieden aan haar gasten.

In 2022 heeft de camping de gloednieuwe gesloten en lichtgevende 32-meter “Black Hole”-glijbaan in zijn waterpark van meer dan 5000 m2 ingehuldigd.

Qua accommodatie biedt het zijn gasten de nieuwe stacaravan VIP Plage met een wit zandstrand, een zwembad en een privéjacuzzi. 

Ten slotte de opening van een nieuw SPA & Beauty Center, dat 6 wellness cabines en talrijke behandelingen biedt.

Zo kondigt Esterel Caravaning met trots de vernieuwing aan van zijn 5e ster met meer dan 98% van de behaalde punten, en dit voor de derde opeenvolgende keer, waardoor het een van de beste openluchthotels in Frankrijk is.

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische