Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > ESTEREL CARAVANING TWEEDE COMMUNICATIE TROPHIES WINNAAR!

ESTEREL CARAVANING TWEEDE COMMUNICATIE TROPHIES WINNAAR!

Op vrijdag 25 november 2022 in Parijs was Esterel Caravaning verheugd met de tweede plaats in de categorie “Beste website voor bedrijven met 10 tot 49 werknemers” tijdens de 21e COMMUNICATIETROFEEËN op de prestigieuze Salon Gustave. Eiffel, op de eerste verdieping van de Eiffeltoren.

De COMMUNICATION TROPHIES® worden georganiseerd door de vereniging WEXCOM en eren elk jaar de beste Franse communicatieacteurs.

Van januari tot juli identificeert de selectiecommissie Communicatietrofeeën de beste communicatiemaatregelen en -structuren, die worden gekenmerkt door de kwaliteit van hun communicatie.

De 32 categorieën van de wedstrijd geven een compleet overzicht van de verschillende communicatiemiddelen.

Met 307 vertegenwoordigde structuren en 492 aanvragen die door het bureau zijn ontvangen, heeft de wedstrijd voor communicatietrofeeën van dit jaar zich opnieuw gevestigd als een van de referentiewedstrijden op het gebied van communicatie.

Onze speciale dank gaat uit naar de teams die met onze communicatieafdeling hebben samengewerkt, met name het communicatiebureau Comkwatt, het SEO-bureau Première Page en het bureau Gefigram.

Te lezen op de blog...
Camping Esterel Caravaning

We wachten op je !

De zomer nadert met rasse schreden en het is tijd om je vakantie te plannen! Als u op zoek bent naar een plek waar u