We wachten op je !

De zomer nadert met rasse schreden en het is tijd om je vakantie te plannen! Als u op zoek bent naar een plek waar u kunt genieten van de frisse lucht, de zon en de natuur terwijl u plezier maakt en comfortabel bent, dan weet u ons te vinden!

Camping Esterel Caravaning

We zijn er trots op u een kampeerervaring van hoge kwaliteit te kunnen bieden in onze stacaravans, volledig uitgerust en sommige zelfs pas gerenoveerd. Of u nu alleen bent, met z’n tweeën of met het gezin, wij hebben accommodaties die zijn aangepast aan alle behoeften. Zonder onze meerdere staanplaatsen voor caravans te vergeten met uitzicht op de rode rotsen van het Esterel-massief!

Camping Esterel Caravaning

We zijn gevestigd in een idyllische omgeving, omgeven door groen en dicht bij het strand; wat iedereen tevreden te stellen! U kunt ontspannen bij het zwembad, wandelen over de wandelpaden, uzelf laten verwennen in de Esterel Spa of genieten van de vele activiteiten die worden aangeboden. Er zijn er evenveel voor de kinderen als voor jou!

Camping Esterel Caravaning

Aarzel dus niet en boek nu voor een geslaagde vakantie! We kunnen niet wachten om u te ontvangen en u alle wonderen van onze regio te laten ontdekken!

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische