Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > #Seizoen2023 bij Esterel Caravaning: 1 april!

#Seizoen2023 bij Esterel Caravaning: 1 april!

Nog maar een paar weken tot de opening van het #seizoen2023 bij Esterel Caravaning!

Esterel Caravaning kijkt ernaar uit u te verwelkomen voor het 47e seizoen vanaf zaterdag 1 april en de nieuwe installaties te onthullen, voor uw grootste plezier!

De “Les Suds” BAR – The Place to be!

Nieuwe ruimte! Nieuw ontwerp!

Nieuw concept! Deze winter kreeg onze mythische Bar “Les Suds” een make-over om deze ontmoetingsplaats te vernieuwen waar moderniteit en gezelligheid voor iedereen wordt gecombineerd! Hiervoor deden we een beroep op onze herinneringen aan reizen naar Azië, onze ervaringen… nieuwe meubels, nieuwe sfeer, nieuwe kleuren, nieuwe cocktails… alles is aanwezig!

Voor liefhebbers van oenologie of gewoon gezegd wijn proeven, staat het team van Bar “Les Suds”, dat ook een wijnbar is, te popelen om u kennis te laten maken met de nieuwste wijnkaart!

Instagram : @les_suds_esterelcaravaning

Een zwemparadijs van 10.000 m² en een nieuwe glijbaan!

Voor het plezier en het vermaak van alle gezinnen (en na vele verzoeken), verwelkomt de camping dit jaar een gloednieuwe rodelbaan: een rivier met boeien!

Het watercomplex biedt momenteel vijf zwembaden, een waterspeeltuin, 4 glijbanen, 4 pentagliss, 1 Black Hole en de “Jungle Pool”, en een overdekt en verwarmd zwembad gereserveerd voor de allerkleinsten.

In de schaduw van de palmbomen ons witte zandstrand van 1000 m2 met uitzicht op de zwembaden en een prachtig uitzicht op het Esterel – massief!

Esterel Yoga Centrum : Uniek! Exclusief!

Na de oprichting van ons nieuwe SPA-Beauty Centre in 2022, zetten we ons Ontspanning-Rust-Regeneratie-concept voort door in het hart van het Esterel-massief en omgeven door de natuur met uitzicht op zee: het ESTEREL YOGA CENTER te creëren!

Een overdekte zen-ruimte gewijd aan fitness.

Op het programma: YOGA-flowlessen, gezamenlijk ontwaken en meditatie, dynamische YOGA en YOGA Vinyasa, een combinatie van stretching en versterking, YOGA-dans…

Ongehoord in de Outdoor Hospitality sector!

In het hart van de natuur, in een beschermd natuurpark van 19 hectare, op slechts 3 kilometer van de stranden van de baai van Agay, biedt Esterel Caravaning comfortabele accommodatie: staanplaatsen voor caravans en campers met badkamer en privéspa of stacaravans met privé spa of zwembaden.

Het hele team is blij om zijn vakantiegangers en vrienden terug te zien, van wie sommigen al meer dan 45 jaar trouw zijn, voor een uitzonderlijk nieuw seizoen en een droomvakantie aan de Côte d’Azur!

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische