Camping agay > Blog > Niews > Esterel Caravaning : vijfde ster nogmaals bevestigd

Esterel Caravaning : vijfde ster nogmaals bevestigd

Esterel Caravaning was de eerste camping aan de Franse azurenkust die een vijfde ster behaalde in 2011. En dit werd in 2016 nogmaals bevestigd. De inspanningen van een heel team gedurende de voorbije jaren werd weer bekroond want Esterel Caravaning ontving net de bevestiging van haar classificatie als vijfsterrencamping.

Esterel Caravaning onderscheidt zich weer door aan 100% van de verplichte en 99% (97% in 2011) van de niet verplichte criteria te voldoen voor het behalen van een vijfde ster.

De criteria waaraan deze luxecamping voldoet zijn onder andere: reservering mogelijk 24u/24u, verwarmde sanitaire voorzieningen, extra aangeboden faciliteiten zoals de spa, een fitnessruimte, zwembaden, animatie…

Esterel Caravaning heeft altijd tot doel gehad topkwaliteit te leveren en het welzijn van haar cliënteel heeft sinds 40 jaar de hoogste prioriteit. Daarom heeft de camping zich van alle mogelijke diensten voorzien. Innoveren is een tweede natuur daarom heeft de camping een nieuw waterpretpark aangelegd bestaande uit verschillende soorten glijbanen tot groot plezier van de kinderen en tieners.

Esterel Caravaning geniet van een uitzonderlijke ligging aan de voet van het Esterel massief op 3km van de stranden van Agay. Wij beantwoorden aan alle behoeften van vakantiegangers die een luxevakantie zoeken in openlucht van een kampeerplek voor caravan tot de Palace stacaravan met private spa of de plaatsen met privé-sanitair.

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische