Camping agay > Blog > Niews > Esterel Caravaning opent op 2 JUNI !

Esterel Caravaning opent op 2 JUNI !

Esterel Caravaning opent op 2 JUNI en zegt alles over dit iets andere seizoen!

Esterel Caravaning, de eerste vijf-sterren camping in de Var, opent de poorten op 2 JUNI met weer vele innovaties en een gezondheidsprotocol aangepast aan de meest recente normen.

De camping doet er alles aan om zijn vakantiegangers in de best mogelijke omstandigheden te kunnen verwelkomen door de nieuwe regeringsvereisten van COVID-19 toe te passen op het gebied van afstand, gedrag met alle goede praktijken en procedures.

Ook dit jaar zullen vakantiegangers genieten van het waterpark en Esterel Beach, ons eigen strand … op 3 km van de stranden van de baai van Agay. Stel je voor 900 m2 fijn zand, zo wit als in de tropen, prachtige palmbomen om in de schaduw te rusten en te genieten van de paradijselijke omgeving. Tegenover het strand, het blauw van de lucht dat weerspiegelt in de Middellandse Zee en op de achtergrond de rode rotsen van het Esterel-massief! Om af te koelen, ligt het watercomplex Esterel Caravaning op een paar meter afstand met zijn vijf zwembaden, 4 glijbanen en 2 2-baanse glijbanen, voor het geluk en de vreugde van het hele gezin.

Luxe en veiligheid met eigen badkamer en private spa

Betreffende onze accommodaties, biedt Esterel Caravaning de ultieme luxe voor kampeerders met grote caravans of campers, op staanplaatsen met eigen sanitair private spa.

Uniek in Europa, onze 3 “Imperial” staanplaatsen vanaf 130 m2 in de palmoase. Om haar vakantiegangers te plezieren heeft Esterel Caravaning nagedacht over alle details en heeft u op deze staanplaats een privé badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast, vaatwasser, wasmachine, een barbecue met deksel, 2 ligbedden en vooral : een eigen private spa voor zes personen, uitkijkend over één van de mooiste uitzichten van de Côte d’Azur.

Met hetzelfde oog voor detail, 22 Deluxe Prestiqe staanplaatsen met een oppervlakte van 100 tot 180 m2 met uitzicht over de Esterel gebergte en rode rotsen. Op deze staanplaatsen: privé badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast en 2 ligbedden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Om te voldoen aan de veiligheidsregels door alle comfort te bieden, hebben 16 zogenaamde “LUXE” -staanplaatsen een eigen badkamer: douche, wastafel, toilet, haardroger … maar ook een vaatwasser.

En uiteraard beschikt Esterel Caravaning over 331 volledig ingerichte stacaravans, van 2 tot 8 personen, waaronder de VIP LUXE met eigen zwembad en de « Premium », « Palace », « Master Suite » of « Luxus Premium » met eigen private spa.
Dit jaar zijn er twee nieuwe categorieën comfortabele stacaravans: de “Family Cottage” en de “Villa Panoramique”.

Alle accommodaties van Esterel Caravaning voldoen aan de sanitaire normen op het gebied van uitrusting, reiniging en desinfectie.

Esterel Caravaning heeft ook een restaurant dat in 2020 tot Maître Restaurateur is verkozen, een bar, entertainment voor het hele gezin, 5-sterren diensten, allemaal aangepast aan nieuwe gezondheidsnormen … en ook sport in overvloed opnieuw uitgevonden en ontworpen COVID-19-FREE … in het hart van de Côte d’Azur, in Saint-Raphaël, voor een onvergetelijke vakantie.

Het hele team is erg blij om hun vakantiegangers en vrienden te verwelkomen, altijd loyaal, sommigen al meer dan 40 jaar, voor een seizoen dat zeker anders is, maar net zo uitzonderlijk voor een droomvakantie aan de Franse Riviera!

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische