Esterel Caravaning > Blog > Vrolijk Paasfeest !

Vrolijk Paasfeest !

Vanuit het Esterel-gebergte in Saint-Raphael aan de Cote d’Azur heeft Esterel Caravaning besloten de camping en de omgeving met u te delen en deze naar uw woonkamer te brengen.
Films, boeken, recepten, knutselwerken, cocktails… Gedurende de quarantaine geven wij u een wekelijkse afspraak om u op te vrolijken.

Laten we beginnen met Pasen en de kids club van Esterel Caravaning geeft deze activiteiten voor deze week. Aurélie, onze entertainer, heeft de volgende knutselwerken bedacht voor uw kinderen.

Paaskuiken

Knip twee doppen uit een lege eierdoos. U kunt beter de randen gebruiken. Verf de twee stukken, binnen en buiten. Verf de ogen in het zwart of plak plakogen op het bovenste gedeelte. Knip twee driehoekjes uit een vel papier en verf ze in het oranje om de snavel te maken. Plak het bovenste gedeelte op het onderste en plak de snavel in het midden.

Kleurrijke ei

Teken een groot ei op een dik vel papier en knip het uit. Plak op het ei stukken plakband (het liefst gekleurd). Maak er meerdere voor een vrolijk kleurrijk Pasen !

En niet te vergeten :
De 5 sterren camping aan de Cote d’Azur, gelegen in een natuurlijke omgeving, heft een waterpark met glijbanen en een zandstrand met ligbedden, een binnenbad voor de kleintjes, een baby club voor kinderen van 4 maanden tot 3 jaar oud, een kids club van 4 tot 12 jaar, een tieners club
Esterel Caravaning is een waar paradijs voor kinderen.

 

Tot volgende week, blijf gezond en Vrolijk Paasfeest !

 

Te lezen op de blog...
Week end à Esterel Caravaning

Ontsnap voor een mei WEEKEND in de zon!

Se ressourcer, se détendre, profiter du soleil et de la mer pour quelques jours…C’est possible en Mai à Esterel Caravaning et jusqu’à début juillet !

Le printemps à Esterel Caravaning

Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Vanaf zaterdag 9 april, de startdatum van dit seizoen 2022, reizen gezinnen naar Esterel Caravaning, een 5-sterren camping in Saint-Raphaël, aan de Côte d’Azur, op

Vue aérienne Esterel Caravaning

#seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

Lancering van het #seizoen2022 bij Esterel Caravaning! Esterel Caravaning verwelkomt vakantiegangers voor het 46e seizoen vanaf zaterdag 9 april en onthult alle nieuwtjes, tot ieders