10/04/2020

Vrolijk Paasfeest !

Esterel Caravaning activités enfants

Vanuit het Esterel-gebergte in Saint-Raphael aan de Cote d’Azur heeft Esterel Caravaning besloten de camping en de omgeving met u te delen en deze naar uw woonkamer te brengen.
Films, boeken, recepten, knutselwerken, cocktails… Gedurende de quarantaine geven wij u een wekelijkse afspraak om u op te vrolijken.

Laten we beginnen met Pasen en de kids club van Esterel Caravaning geeft deze activiteiten voor deze week. Aurélie, onze entertainer, heeft de volgende knutselwerken bedacht voor uw kinderen.

Paaskuiken

Esterel Caravaning poussin de paques

Knip twee doppen uit een lege eierdoos. U kunt beter de randen gebruiken. Verf de twee stukken, binnen en buiten. Verf de ogen in het zwart of plak plakogen op het bovenste gedeelte. Knip twee driehoekjes uit een vel papier en verf ze in het oranje om de snavel te maken. Plak het bovenste gedeelte op het onderste en plak de snavel in het midden.

Kleurrijke ei

Esterel Caravaning oeuf colore

Teken een groot ei op een dik vel papier en knip het uit. Plak op het ei stukken plakband (het liefst gekleurd). Maak er meerdere voor een vrolijk kleurrijk Pasen !

En niet te vergeten :
De 5 sterren camping aan de Cote d’Azur, gelegen in een natuurlijke omgeving, heft een waterpark met glijbanen en een zandstrand met ligbedden, een binnenbad voor de kleintjes, een baby club voor kinderen van 4 maanden tot 3 jaar oud, een kids club van 4 tot 12 jaar, een tieners club
Esterel Caravaning is een waar paradijs voor kinderen.

 

Tot volgende week, blijf gezond en Vrolijk Paasfeest !

Esterel Caravaning video 2020

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.