Esterel Caravaning > Blog > Vrolijk Paasfeest !

Vrolijk Paasfeest !

Vanuit het Esterel-gebergte in Saint-Raphael aan de Cote d’Azur heeft Esterel Caravaning besloten de camping en de omgeving met u te delen en deze naar uw woonkamer te brengen.
Films, boeken, recepten, knutselwerken, cocktails… Gedurende de quarantaine geven wij u een wekelijkse afspraak om u op te vrolijken.

Laten we beginnen met Pasen en de kids club van Esterel Caravaning geeft deze activiteiten voor deze week. Aurélie, onze entertainer, heeft de volgende knutselwerken bedacht voor uw kinderen.

Paaskuiken

Knip twee doppen uit een lege eierdoos. U kunt beter de randen gebruiken. Verf de twee stukken, binnen en buiten. Verf de ogen in het zwart of plak plakogen op het bovenste gedeelte. Knip twee driehoekjes uit een vel papier en verf ze in het oranje om de snavel te maken. Plak het bovenste gedeelte op het onderste en plak de snavel in het midden.

Kleurrijke ei

Teken een groot ei op een dik vel papier en knip het uit. Plak op het ei stukken plakband (het liefst gekleurd). Maak er meerdere voor een vrolijk kleurrijk Pasen !

En niet te vergeten :
De 5 sterren camping aan de Cote d’Azur, gelegen in een natuurlijke omgeving, heft een waterpark met glijbanen en een zandstrand met ligbedden, een binnenbad voor de kleintjes, een baby club voor kinderen van 4 maanden tot 3 jaar oud, een kids club van 4 tot 12 jaar, een tieners club
Esterel Caravaning is een waar paradijs voor kinderen.

 

Tot volgende week, blijf gezond en Vrolijk Paasfeest !

 

Te lezen op de blog...

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding!

Geniet van 10% korting op je volgende vakantie als je voor 31 december 2022 boekt!

Een goed plan dat je niet mag missen als je op vakantie gaat naar de Franse Rivièra.

Boek uw stacaravan vóór 31/12/2022 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10% korting (niet cumuleerbaar met andere promoties).

Voor uw staanplaats: betaal geen reserveringskosten met de code “EARLY CAMPING“!