Esterel Caravaning > Blog > Goed nieuws!

Goed nieuws!

Sinds 1976, bij de opening van Esterel Caravaning 44 jaar geleden, doen wij er alles aan om u een zo mooi mogelijke vakantie te kunnen bieden met Pazen. Wij hebben ons nooit in kunnen denken dat wij ooit onze opening zouden moeten uitstellen en dat wij allemaal in quarantaine zouden zitten.
Het is op de dag van vandaag echter onze burgerplicht om deze maatregelen te respecteren.

Wij heben veel berichten van u ontvangen en danken u hartelijk daarvoor, we werden zeer geraakt door uw steun.

Ook al kennen wij nog niet de exacte datum van de opening van dit seizoen, hebben wij besloten dit jaar het seizoen te verlengen: Esterel Caravaning blijft open tot de najaarsvakantie, tot 31 Oktober 2020!

Een ideaal klimaat, prachtige nazomer,ook in Oktober is de Côte d’Azur the place to be! Alle faciliteiten zijn open, de zwembaden en het waterpark open en verwarmd, en de prijzen zo laag als maar kan!

Te lezen op de blog...
Week end à Esterel Caravaning

Ontsnap voor een mei WEEKEND in de zon!

Se ressourcer, se détendre, profiter du soleil et de la mer pour quelques jours…C’est possible en Mai à Esterel Caravaning et jusqu’à début juillet !

Le printemps à Esterel Caravaning

Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Vanaf zaterdag 9 april, de startdatum van dit seizoen 2022, reizen gezinnen naar Esterel Caravaning, een 5-sterren camping in Saint-Raphaël, aan de Côte d’Azur, op

Vue aérienne Esterel Caravaning

#seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

Lancering van het #seizoen2022 bij Esterel Caravaning! Esterel Caravaning verwelkomt vakantiegangers voor het 46e seizoen vanaf zaterdag 9 april en onthult alle nieuwtjes, tot ieders