Esterel Caravaning > Blog > Meer magische avonden bij Esterel Caravaning in 2020 !

Meer magische avonden bij Esterel Caravaning in 2020 !

«Betoverende, feeërieke, magische avonden… » Esterel Caravaning bracht haar gasten in verrukking de afgelopen jaren dankzij haar beroemde “Witte avonden”.

Ons evenemententeam is reeds druk in de weer voor 2020 : hun doel is jong en oud verbazen met een verbluffende show die iedereen in verrukking zal brengen.

Daarom heeft Aurore Laroche, directrice van Esterel Caravaning, beslist niet 2 maar 4 shows te organiseren op:

– maandag 6 juli
– maandag 20 juli
– maandag 3 augustus
– maandag 17 augustus

Deze magische avonden staan weer in het teken van dromen : lichteffecten, luchtacrobatie, watershow… de elementen komen tot leven bij Esterel Caravaning!

Esterel Caravaning is een referentie geworden in de campingwereld in heel Europa en ontving reeds verschillende onderscheidingen en prijzen.

Deze 5-sterrencamping biedt haar vakantiegangers een droomvakantie aan in een stacaravan of op een kampeerplek in een uitzonderlijke omgeving, tussen de zee en de bergen met hoogwaardige recreatiefaciliteiten en diensten.

Een droom die 42 jaar geleden begon voor Jean en Jacqueline Laroche toen ze in 1976 een camping ontwierpen van 495 plaatsen, verdeeld over 19 hectaren bebost heuvellandschap in het Esterel massief. Vandaag is hun dochter Aurore Laroche DE referentie in de wereld van de luxe campings aan de Côte d’Azur.

Te lezen op de blog...

Tik tak! Profiteer van de EARLY Booking aanbieding!

Geniet van 10% korting op je volgende vakantie als je voor 31 december 2022 boekt!

Een goed plan dat je niet mag missen als je op vakantie gaat naar de Franse Rivièra.

Boek uw stacaravan vóór 31/12/2022 en gebruik de code “EARLY MH” om te profiteren van uw 10% korting (niet cumuleerbaar met andere promoties).

Voor uw staanplaats: betaal geen reserveringskosten met de code “EARLY CAMPING“!