Esterel Caravaning > Blog > #seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

#seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

Lancering van het #seizoen2022 bij Esterel Caravaning!

Esterel Caravaning verwelkomt vakantiegangers voor het 46e seizoen vanaf zaterdag 9 april en onthult alle nieuwtjes, tot ieders vreugde!

Nieuwe BLACK HOLE GLIJBAAN

Het waterparadijs biedt vijf zwembaden, een waterspeeltuin, 4 glijbanen, 4 racer-glijbanen en een verwarmd binnenzwembad voor de kleintjes.
In de schaduw van de palmbomen kijkt een wit zandstrand van 1000 m2 uit over het waterpark met een prachtig uitzicht op het Esterel-massief.
Voor het geluk en de vreugde van alle gezinnen heeft de camping zojuist een gloednieuwe gesloten en lichtdoorlatende glijbaan van 32 meter geïnstalleerd: de BLACK HOLE!

Nieuwe stacaravan VIP PLAGE met privézwembad en spa

De VIP PLAGE-stacaravan is een waar paradijs, omgeven door een zwembad en een spa. Licht, uitzicht, palmbomen… aan alles is gedacht voor het comfort van de vakantiegangers.
Op een terrein van 500 m² vormen drie stacaravans een unieke accommodatie, omringd door een houten terras en wit zand. Een uitnodiging voor de natuur en luxe met de rode rotsen van het Esterel-gebergte op de achtergrond.

Nieuwe SPA / Schoonheidscentrum

De nieuwe SPA, momenteel in oprichting, zal een ware tempel van ontspanning worden: 6 welzijnscabines tussen thalassotherapie en schoonheidscentrum, een ontspannings- en zen-ruimte dat wij speciaal voor u hebben ontworpen! U kunt zich elke dag laten verwennen, op het programma: yoga, massages, hydrojet, turks bad, sauna, gezichts- en lichaamsbehandelingen, ontharing, manicure, valse wimpers, nagelbeauty…

In het hart van de natuur, in een 19 hectare groot natuurlijk en beschermd park, gelegen op slechts 3 kilometer van de stranden van de baai van Agay, biedt Esterel Caravaning comfortabele accommodaties: staanplaatsen voor caravans en campers met badkamer en privé-spa of stacaravans met privé spa of zwembad.

Het hele team is blij om zijn vakantiegangers en vrienden weer terug te zien komen, waaronder sommigen al meer dan 45 jaar trouw zijn, voor een uitzonderlijk nieuw seizoen en een droomvakantie aan de Côte d’Azur!

Te lezen op de blog...