Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > Paasweekend van 8 t/m 10 april 2023!

Paasweekend van 8 t/m 10 april 2023!

Een onvergetelijk familieverblijf voor de paasvakantie

Zoals elk jaar wordt er bij Esterel Caravaning een grote paaseierenjacht voor kinderen georganiseerd. De kleintjes hebben, vergezeld van hun ouders, de taak om eieren in alle kleuren te vinden… Alle kinderen winnen chocolaatjes en de gelukkigsten winnen het gigantische chocolade-ei!

Tijdens uw lenteverblijf kunt u het Esterel-massief te voet of met de mountainbike ontdekken. Dit natuurreservaat, beschermd en geklasseerd als Natura 2000-gebied, biedt tal van wandelpaden in een uitzonderlijke omgeving.

Er zijn activiteiten voor het hele gezin: knutselen, krijtfestival, spelletjes, schilderen… met de kinderclub en de babyclub (0-3 jaar). En voor het hele gezin, veel sportactiviteiten: yoga, lasergames, tennis, jeu de boules, tafeltennis, minigolf, boogschieten, voetbal… en levendige avonden met concerten, bingo, karaoke, quizzen…

Nieuw in 2023

Zoals je misschien hebt gezien op onze sociale netwerken, hebben we de bar “Les Suds” volledig opnieuw ontworpen! Nieuwe sfeer, nieuwe decoratie, nieuw meubilair… We kunnen niet wachten om je het te laten ontdekken, evenals onze nieuwe signature cocktails!

De stacaravans Master Suite en Junior Suite zijn gerenoveerd en we hebben de terrassen van de stacaravans Bastidon 4 Comfort vergroot!

Er is een nieuwe glijbaan toegevoegd aan het Aquatic Park en er is een nieuw yogagebied met uitzicht op de oceaan gebouwd!

We hebben ook een nieuw extra Imperial-veld gecreëerd en privé-spa’s aan de zijkanten van de caravanplaatsen vervangen.

Midden in de natuur, in een natuurlijk en beschermd park van 19 hectare, biedt het etablissement comfortabele accommodatie: staanplaatsen voor caravans en campers met eigen badkamer en jacuzzi of stacaravans met spa of privézwembad.

Te lezen op de blog...
Camping Esterel Caravaning

We wachten op je !

De zomer nadert met rasse schreden en het is tijd om je vakantie te plannen! Als u op zoek bent naar een plek waar u