Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > Ontspanning, vrije tijd en gezelligheid tijdens de lange weekenden van mei

Ontspanning, vrije tijd en gezelligheid tijdens de lange weekenden van mei

Mei nadert met rasse schreden en daarmee de langverwachte verlengde weekenden ! We heten u van harte welkom om te genieten van deze lange weekenden op onze camping.

Om de maand goed te beginnen, laten we beginnen met maandag 1 en 8 mei, dat betekent dat u kunt komen genieten! Wij bieden u tal van activiteiten voor het hele gezin, zodat u zich niet hoeft te vervelen!

Van wandelen tot yoga, zwemmen en buitenspelen, we hebben ook amusementsprogramma’s voor kinderen van 0 tot 17 jaar, zodat ze zich veilig kunnen vermaken terwijl u ontspant!

Wat betreft het “weekend van Hemelvaart”, het biedt 4 dagen van 18 tot 21! Dit is de perfecte gelegenheid voor een uitje naar Esterel Caravaning met vrienden of familie. Op het programma: een veelheid aan activiteiten en gezellige avonden om je na een drukke dag te vermaken!

Tot slot het “Pinksterweekend” van zaterdag 27 tot maandag 29; een kans om te genieten van het buitenleven van onze camping. Wij bieden u momenten van ontspanning in het hart van het platteland, om nieuwe energie op te doen en te ontspannen voordat u weer aan het werk gaat.

Dus, zullen we boeken?

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische