Esterel Caravaning

Camping met waterpark vlakbij Fréjus

Gelegen aan de prachtige Côte d’Azur, tussen de rode bergen van Esterel en de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee, is Fréjus een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, geschiedenis en natuur. In het hart van dit pittoreske stadje ligt de “Esterel Caravaning“, een vijfsterrencamping die zijn bezoekers een uitzonderlijke ervaring biedt. Deze camping in Fréjus met waterpark biedt eersteklas faciliteiten, waaronder een spectaculair waterpark, en belooft onvergetelijke momenten voor het hele gezin. Dompel uzelf onder in de wereld van onze camping in de Var, waar comfort en plezier samenkomen om u een heerlijke vakantie te bezorgen.

De zwembaden op onze camping met waterpark in Fréjus

Onze 5-sterrencamping in de Var biedt meer dan 10.000 m² waterruimte, in het hart van het Esterel-massief.

In het hart van onze waterparkcamping Fréjus vindt u een waterpark van 10.000 m² bestaande uit 5 zwembaden, waarvan er 2 verwarmd zijn, wat plezier en ontspanning voor iedereen belooft.

Elk zwembad is ontworpen om onvergetelijke ervaringen te creëren, of het nu gaat om leuke momenten met het gezin of momenten van diepe ontspanning met vrienden.

Of u nu baantjes wilt trekken, wilt deelnemen aan waterspelletjes of gewoon wilt ontspannen aan het water, onze zwembaden voldoen aan al uw wensen. Dit alles binnen onze camping met zwembad in de Var.

De glijbanen in het watergebied van onze camping in Fréjus

Het waterpark van onze camping in Fréjus is dankzij de talrijke glijbanen een paradijs voor sensatiezoekers. We hebben twee klassieke glijbanen voor leuke afdalingen en een tweesporige meerglijbaan waarmee je de ervaring als duo kunt beleven, ideaal voor races met vrienden of familie. De topattractie van onze camping met waterpark is een grote waterglijbaan uitgerust met een indrukwekkende lus van 72 meter, die momenten van plezier en adrenaline belooft.

 

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer spanning, bieden onze twee grote pentaglides snelle en opwindende afdalingen. De allerkleinsten worden niet vergeten: een glijbaangedeelte is speciaal aan hen gewijd, zodat ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken. Bovendien biedt de Black Hole-glijbaan een uniek avontuur in volledige duisternis, waardoor de spanning en opwinding tijdens elke afdaling toeneemt.

 

Deze waterattracties zijn ontworpen om plezier en veiligheid voor al onze bezoekers te garanderen, waardoor het waterpark op onze camping nabij Fréjus een van de meest populaire vakantiebestemmingen is.

Ontspanningsruimtes en wateractiviteiten

Onze camping met waterpark in Fréjus biedt veel meer dan alleen zwemmen, met een overdekt peuterbad speciaal ontworpen voor peuters, waardoor jonge kinderen zich in alle veiligheid en beschut tegen de zon in het water kunnen vermaken. Rond de zwembaden nodigen ontspanningsruimtes met ligstoelen en parasols uit tot rust en ontspanning onder de zon van de Côte d’Azur of in de schaduw, voor een verfrissende pauze.

 

Voor wie een complete wellnesservaring wil, biedt de bar op onze camping Fréjus met waterpark een keur aan versnaperingen en snacks. Het is de ideale plek voor een gastronomische pauze zonder af te wijken van de geneugten van het water. Daarnaast bieden wij regelmatig aquagymsessies aan, onder leiding van het dynamische campingteam, perfect om fitness en plezier te combineren in een uitzonderlijke omgeving.

 

Om optimaal te profiteren van het waterpark op onze camping in de buurt van Fréjus, vergeet dan niet om accommodatie te boeken: stacaravan of staanplaats, voor een droomverblijf aan de Côte d’Azur.

Om optimaal te profiteren van het waterpark op onze camping in de buurt van Fréjus, vergeet dan niet om een accommodatie te reserveren: verhuur stacaravan Fréjus of staanplaats, voor een  roomverblijf aan de Côte d’Azur.