Camping agay > Blog > Niews > Ruimte is luxe

Ruimte is luxe

Aan de Côte d’Azur staat ruimte voor luxe!

Esterel Caravaning heeft het een lange tijd geleden al begrepen en biedt aan alle klanten een gebied aan vol met bomen en bloemen, midden in het Esterel massief.
In de schaduw van de palmbomen bevinden zich de standard superior staanplaatsen voor caravans of campers, met een oppervlakte van 120 tot 160 m², en voorzien van een heg beplant met exotische planten. Een ruime staanplaats voor uw vakantie in de natuur.

En om steeds meer van deze uitzonderlijke omgeving te genieten heeft Esterel Caravaning besloten 15 nieuwe staanplaatsen te creëren met oppervlaktes van 120 tot 200 m² (DeLuxe Prestige). Kijkend over het bos en de rode rotsen van het Esterel gebergte liggen deze plaatsen voor grote caravans of campers.

En omdat ruimte samengaat met comfort, zijn deze staanplaatsen voorzien van eigen verwarmde badkamers met douche, wastafel en toilet, een koelkast en 32Amp elektra.

Uitzonderlijke uitrustingen voor de hele vakantie.

En tot slot, de « Imperial » staanplaats met een oppervlakte van 200 m² en een adembenemend panoramisch uitzicht. Wat de voorzieningen betreft, zijn deze gelijk aan de DeLuxe Prestige, maar hebben overigens een barbecue, wasmachine, vaatwasser, 64Amp elektra en een eigen private spa. Ultime luxe in de camping-wereld.

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische