Esterel Caravaning

Coronavirus

17/03/2020

De hoogste prioriteit voor Esterel Caravaning is ten alle tijde de veiligheid en gezondheid van alle klanten en medewerkers en doen er alles aan om veilig en zo snel mogelijk het seizoen in te gaan.
Wij hebben vandaag te horen gekregen dat alle campings in Frankrijk pas op 15 April open mogen gaan.
Het is momenteel zo dat wij op 15 April opengaan, tenzij de regering anders besluit.

Wij voeren een nieuw vertrouwensbeleid voor uw reserveringen, en derhalve mocht u uw reservering en verblijf op Esterel Caravaning willen verschuiven (voor aankomsten tot 30 April), hebben wij besloten u de mogelijkheid te geven een identieke reservering te plaatsen, tegen dezelfde tarief, onder dezelfde voorwaarden, voor een aankomst tot 04 Juli 2020.
Als u wenst te komen in de periode van 04 Juli 2020 tot 31 Augustus 2020, indien beschikbaar, is dat tegen het tarief van de gekozen periode.

Tot gauw op Esterel Caravaning !

 

16/03/2020

Onze enige prioriteit op Esterel Caravaning is altijd veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers en wij hebben alle maatregelen genomen om Esterel Caravaning veilig te openen op 01 April.
Rekening houdend met de recente updates met betrekking tot Coronavirus (COVID-19), zelfs voordat maatregelen worden getroffen, heeft Esterel Caravaning onderzoek gedaan :
– Sanitaire maatregelen voorgesteld door gezondheidsautoriteiten
– Sanitaire maatregelen genomen door grote horecagroepen, als Yelloh Village, Club Med, Accor, etc…
– Efficiënte sanitaire maatregelen en aangepast aan ons bedrijf.

In toepassing van het hierboven genoemde onderzoek kunnen we dat zeggen :

1) De eerste van alle bijzonderheden van Esterel Caravaning is de ligging in het hart van het Esterel gebergte, geklasseerd Natura 2000 natuurpark met 32.000 hectare.
Dit betekent dat ons bedrijf niet nabij een drukbezocht winkelcentrum ligt bijvoorbeeld, zoals het geval kan zijn voor andere campings.

2) Esterel Caravaning heeft 495 staanplaatsen op 19 hectare, en 26 staanplaatsen per hectare.
Ter herinnering hebben 5-sterren campings in Frankrijk gemiddeld 70 staanplaatsen per hectare.
Concreet gezien heeft Esterel Caravaning een lage bevolkingsdichtheid vergeleken met andere Franse campings.

3) Behalve onze bevoorrechte locatie en de ruimte die wij onze klanten bieden, ligt Esterel Caravaning in een gebied dat niet door Coronavirus (COVID-19) geraakt is

4) Wij hebben specifieke maatregelen getroffen door een verantwoordelijke aan te wijzen die toezicht houdt op de reiniging en desinfectie, in overeenstemming met gezondheidsrichtlijnen aanbevolen door de WHO en het ministerie van Volksgezondheid.

Deze person, special opgeleid en begeleid door medisch personeel, heeft de volgende missie :
– Invoeren en controleren van reiniging en desinfectie
– Ervoor zorgen dat alle plaatsen waar klanten verwelkomd worden (receptie, bar, restaurant, supermarkt, bakker, animatie, zwembad…) een desinfectieapparaat in zelfbediening heeft staan
– De werknemers van het bedrijf te coachen

Galerie vidéos Esterel Caravaning

– Folders te creëren om klanten te informeren over gezondheid gerelateerde maatregelen
– De instelling van aangepaste procedure en toezicht van de schoonmaakploeg die speciale schoonmaak procedure en disinfectie van de air conditioning units van Esterel Caravaning gekregen heeft
– De oprichting van een directe en snelle samenwerking met de dokter en verpleegster in geval van twijfel met één van de klanten of personeelsleden
– De aanschaf van extra elektronische thermometers, beschermende handschoenen en maskers
– Een dagelijkse controle van de lichamelijke temperatuur van alle personeelsleden bij aankomst op hun werkplek
– Controle van de lichaamstemperatuur voor klanten die uit risicovolle gebieden komen
– Het gebruik van alcoholgel in de gehele camping

 

Ook al wordt ons gebied, Agay, in Saint-Raphaël in het departement VAR niet geraakt door het coronavirus, en ook al ligt de camping in een bevoorrecht gebied middenin het Esterel-gebergte op afstand van dichtbevolkte gebieden, heeft Esterel Caravaning de bovengenoemde maatregelen getroffen om onze klanten en medewerkers te beschermen.

Wij wijzen u erop dat deze maatregelen uw veiligheid bij Esterel Caravaning garanderen en wij verwachten u vanaf 1 april.

Met vriendelijke groet,

Aurore Laroche