Camping agay > Blog > Geen onderdeel van een categorie > Esterel Caravaning : land van evenementen

Esterel Caravaning : land van evenementen

Met een ideale ligging in het hart van de Côte d’Azur, op enkel 10 minuten van het centrum van Saint-Raphaël, is Esterel Caravaning de perfecte plek om een vakantie door te brengen en geheel te genieten van de aangekondigde grote evenementen.

Laat de motoren maar brullen !

Elk jaar is Formule 1 te gast in Saint-Raphaël. Tijdens de tweede editie die op 12 mei plaatsvond, heeft de French Course opnieuw onze stad uitgekozen om de road show te beëindigen. Een groot populair en gratis evenement waarbij de boulevard als demonstratiegebied dient. Een speciaal « dorp » wordt in de stad gecreëerd zodat u de piloten en teams van Renault kunt ontmoeten.

Festy Kart !

Op 29 en 30 juni 2019, is het « Festy Kart » waarbij karten koning is. Voor de allereerste keer verwelkomt Saint-Raphaël een kartwedstrijd in het centrum van de stad. Oefeningen, wedstrijden, parade, animaties, paddock, proefritten… Twee dagen non-stop competities en beroemdheden.

Sport Formule 1 Esterel Caravaning

Om volop van deze twee grote sportieve evenementen te genieten, kunt u bij Esterel Caravaning verblijven, met de hele familie of met vrienden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Van de mini-suite met 16 m2 tot de VIP Luxe met 62 m2, zijn de stacaravans van Esterel Caravaning geschikt voor 2 tot 8 personen. Voor liefhebbers die met hun eigen onderkomen reizen, kan de camping staanplaatsen bieden voor caravans of campers, met een oppervlakte tot 200 m2. En camping staat gelijk aan luxe : sommige staanplaatsen bieden zelfs een badkamer, een wastafel en koelkast, en een eigen private spa!

Te lezen op de blog...
Thalasso Fréjus

Thalassocentra in Fréjus

Fréjus, een juweel aan de Côte d’Azur, is een populaire bestemming voor wellness- en ontspanningsliefhebbers. Onder de vele attracties valt thalassotherapie op vanwege de therapeutische