18/06/2019

Esterel Caravaning : land van evenementen

Met een ideale ligging in het hart van de Côte d’Azur, op enkel 10 minuten van het centrum van Saint-Raphaël, is Esterel Caravaning de perfecte plek om een vakantie door te brengen en geheel te genieten van de aangekondigde grote evenementen.

Laat de motoren maar brullen !

Elk jaar is Formule 1 te gast in Saint-Raphaël. Tijdens de tweede editie die op 12 mei plaatsvond, heeft de French Course opnieuw onze stad uitgekozen om de road show te beëindigen. Een groot populair en gratis evenement waarbij de boulevard als demonstratiegebied dient. Een speciaal « dorp » wordt in de stad gecreëerd zodat u de piloten en teams van Renault kunt ontmoeten.

Festy Kart !

Op 29 en 30 juni 2019, is het « Festy Kart » waarbij karten koning is. Voor de allereerste keer verwelkomt Saint-Raphaël een kartwedstrijd in het centrum van de stad. Oefeningen, wedstrijden, parade, animaties, paddock, proefritten… Twee dagen non-stop competities en beroemdheden.

Sport Formule 1 Esterel Caravaning

Om volop van deze twee grote sportieve evenementen te genieten, kunt u bij Esterel Caravaning verblijven, met de hele familie of met vrienden.

Van de mini-suite met 16 m2 tot de VIP Luxe met 62 m2, zijn de stacaravans van Esterel Caravaning geschikt voor 2 tot 8 personen. Voor liefhebbers die met hun eigen onderkomen reizen, kan de camping staanplaatsen bieden voor caravans of campers, met een oppervlakte tot 200 m2. En camping staat gelijk aan luxe : sommige staanplaatsen bieden zelfs een badkamer, een wastafel en koelkast, en een eigen jacuzzi!

Kart evenement Esterel Caravaning.JPG

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.