Camping agay > Blog > Niews > Een seizoen vol lekkernijen

Een seizoen vol lekkernijen

Citroentaart, abrikoosflan, chocolade-eclairs… En nog zoveel meer lekkernijen wachten op u. Ruikt u de geur van verse croissants en broodjes al ’s ochtends als de camping nog slaapt?
Voor dit seizoen 2018 biedt Esterel Caravaning nu een nieuwe bakkerij en banketbakkerij aan. Aan het hoofd staat Julien, een 33 jarige banketbakker die in verschillende luxerestaurants in Cannes werkte en een eigen bakkerij had in het binnenland.

Begin alvast te likkebaarden want Esterel Caravaning heeft gekozen voor traditioneel gebak op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Dagelijks wordt er een ruime keuze aan taarten gemaakt in een atelier van 32 m2 waar Julien werkt in het zicht van de vakantiegangers.

Al het gebak is zelfgemaakt zoals bolletjes, koekjes en brownies, terwijl de in de bakkerij brood, koffiekoeken en croissants afgebakken worden.

Bestellingen zijn mogelijk voor verjaardagen, familiemaaltijden of gezellige momenten onder vrienden. Gebakjes zijn ook verkrijgbaar in het restaurant.

Te lezen op de blog...
Camping Esterel Caravaning

We wachten op je !

De zomer nadert met rasse schreden en het is tijd om je vakantie te plannen! Als u op zoek bent naar een plek waar u