STACARAVANVERHUUR IN DE PROVENCE

U wenst een onvergetelijke vakantie door te brengen in Zuid-Frankrijk? U wil graag in hartje natuur verblijven en tegelijkertijd genieten van de beste dienstverlening en echt comfort? Onze prestigieuze 5-sterrencamping biedt luxe-stacaravans te huur aan in de Provence – Var regio(83).

BRENG UW DROOMVAKANTIE DOOR IN EEN 5-STERREN STACARAVAN

Esterel Caravaning verhuurt verschillende soorten stacaravans voor uw vakantie in de Provence – Côte d’Azur. Deze vakantiehuisjes herbergen tussen 2 en 8 personen afhankelijk van het type en bieden prestigieuze voorzieningen (volledig ingerichte keuken, vaatwasser, airconditioning, televisie en voor sommigen jacuzzi’s en privé-zwembaden) in hartje Provence, op slechts enkele minuten van de stranden en de Middellandse zee.

Ter plaatse kan u natuurlijk genieten van een grote verscheidenheid aan diensten, uitrusting en animaties, waaronder een waterpark van 5000 m², dit alles gelegen in de Var regio.

Stacaravan 8 personen - 3/4 slaapkamers

PALACE STACARAVAN - PRIVE-JACUZZI
4 SLAAPKAMERS

Deze grote stacaravan voor 8 personen bestaat uit 4 slaapkamers, waaronder een ouderlijke slaapkamer en een kamer met 2 eenpersoonsbedden op een mezzanine. Hij is uitgerust met een eigen privé-jacuzzi die uitzicht geeft op het Esterelmassief.

Stacaravan 6 personen - 3 slaapkamers

COTTAGE STACARAVAN
3 SLAAPKAMERS

Deze ecologisch ontworpen stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen. Hij is uitgerust met 3 slaapkamers, een overdekt terras, airconditioning en linnen voor uw verblijf.

Stacaravan 4/6 personen - 2 slaapkamers

Stacaravan 4 personen - 2 slaapkamers

STACARAVAN BASTIDON 4
2 SLAAPKAMERS

Deze stacaravan is zeer functioneel en ideaal voor gezinnen met 2 kinderen. Hij heeft 2 slaapkamers en een overdekt terras, evenals tuinmeubilair.

Stacaravan 2/3 personen - 1 slaapkamer

VERHUUR VAN STACARAVANS OP MAAT IN DE VAR-REGIO VAN FRANKRIJK

Onze 5-sterrencamping in de buurt van Saint-Raphaël biedt luxe vakanties aan op een kampeerplek of in een stacaravan in hartje Esterelmassief vlakbij de Middellandse Zee:

• Stacaravan in de natuur : huur een hoogwaardige stacaravan aan de voet van het Esterelmassief en bereik in enkele minuutjes talloze wandelroutes en mountainbikecircuits;
• Stacaravan aan zee: breng een geslaagde vakantie door in de buurt van de prachtige zandstranden van Agay en Saint-Raphaël.
• Stacaravan met jacuzzi: Esterel Caravaning biedt u de unieke mogelijkheid om een stacaravan met eigen privé-jacuzzi in open lucht te huren! Het VIP Luxe aanbod biedt u ook een stacaravan geschikt voor 8 personen met privé zwembad.

Of u nu kiest voor de natuur of de zee, de te huren stacaravans van onze camping met zwembad in de Var bieden u het voordeel van een droomlocatie met ruime percelen.
Ideale omstandigheden voor een comfortabele droom vakantie met familie of vrienden!

Fermer

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.