Ontdek de regio

Wilt u de regio ontdekken ? Esterel Caravaning wijst de weg

Halverwege Cannes en Saint-Tropez, Esterel Caravaning is het hart van de Franse Rivièra. Een paar minuten van ons hotel, Agay Bay strekt heldere water aan de voet van de Esterel. Familie bestemming, zijn er drie prachtige zandstranden, terwijl voorzichtig: het Lido, Agay en Baumette. Water activiteiten in overvloed: zeilen, kajakken, duiken, parasailing, jetskiën, bootverhuur …

Een paar minuten van Esterel Caravaning, St. Raphael is een resort sinds de negentiende eeuw. De oude wijk met villa’s Belle Epoque, door de vele havens en stranden, Saint-Raphaël is een van de belangrijkste badplaatsen van de Franse Rivièra.

Saint-Raphaël in Cannes, de weg langs de rand van de Middellandse Zee in plaatsen eyeful. In een decor in blauw en rood, surfen op het quarantaine kronkelende kilometers. Maak de kast om het uitzicht te bewonderen of een duik nemen in een van de vele baaien die de weg lijn.

Met vlammende rode rotsen doorspekt met een heldere groene vegetatie zich uit tegen de azuurblauwe hemel, Esterel biedt een van de mooiste landschappen in de Middellandse Zee. Grenzend aan de zee, de Esterel vulkanische bergen strekt zich uit over 32.000 hectare. Het biedt dus een land van buitengewone spellen voor wandelaars (wandelen, fietsen, paard) of eenvoudige familie wandelingen.