Diensten en voorzieningen van de 5 sterren camping in Agay, Zuid-Frankrijk

Camping Esterel Caravaning

Esterel Caravaning beschikt als vijfsterrencamping over een heel arsenaal kwaliteitsdiensten en faciliteiten.

Onze diensten zijn geopend
van zaterdag 06 april tot zaterdag 28 september 2019

De plek waar u niet omheen kan gedurende uw vakantie, is natuurlijk onze bar “Les Suds”. Zij ontvangt u gedurende de hele dag in een exotisch kader : s ’morgens voor ontbijtjes, s ’middags en s ’avonds voor het Happy Hour…U brengt ook heerlijke momenten door in ons restaurant waar u een gastronomische Provençaalse keuken proeft. Voor een snelle hap heeft onze snackbar-pizzeria een uitgebreide kaart aan afhaalmaaltijden.

Bij Esterel Caravaning hoeft u geen kilometers te rijden om de koelkast te vullen, de Supérette biedt alles wat u maar kan wensen (bakker met vers brood en fijn gebak). Voor souvenirs kan u terecht in “La Boutique” waar u de nieuwste collectie kan ontdekken, door ons met zorg samengesteld.

Ons nieuw zwembadencomplex met zijn glijbanen is de favoriet bij groot en klein. Buiten het hoogseizoen, zijn families met kleine kinderen vooral blij met “Jungle Paradise”: een binnenzwembad speciaal voor kinderen tot 6 jaar. De tieners daarentegen, vinden elkaar graag terug in de discotheek elke avond gedurende de zomer.

Om uw gevoel van ontspanning te vervolledigen, nodigt onze « Spa Esterel » u uit in het koninkrijk van de sereniteit. Neem een pauze en herbron u door één van onze behandelingen te kiezen: massages, manicure, epileren, gelaatsverzorging, pedicure…