Plattegrond van de luxe camping in Agay

Het merendeel van de diensten en infrastructuren bevinden zich in de omgeving van de receptie : Het nieuwe speelterrein van meer dans 400m², het animatiebureau, de TV zaal, bibliotheek, seminariezaal, de kinder- en tienerclub.

Achter de receptie bevindt zich de centrale plaats van de camping onder de vorm van een patio van een Provençaals gebouw. We vinder de bar, de ingang van het restaurant, de supermarkt, de boetiek en de snackbar-pizzeria.

De zwembaden en het nieuwe verwarmde waterpretpark met haar 7 glijbanen bevinden zich beneden achter de bar. Achter dit uitgebreide complex bevinden zich de spa, het squash terrein, de discotheek, de tennis terreinen en het jeu de boules terrein. Deze faciliteiten zijn toegankelijk via la route du Golf, u komt eerst voorbij het  nieuwe minigolfterrein en de pingpongtafels.

Helemaal beneden in de camping vinden tieners elkaar terug op het multisport terrein(basket, mini voetbal), het beach volley terrein en het skate park.

De kleinsten hebben ook hun eigen universum: de babyclub, pyjamaclub en het Jungle Paradise( aan de voet van de Belvédère). Ten slotte bevinden de pony club en het boogschieten zich beneden aan de weg die naar de camping leidt.

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.