Plattegrond van de luxe camping in Agay

Het merendeel van de diensten en infrastructuren bevinden zich in de omgeving van de receptie : Het nieuwe speelterrein van meer dans 400m², het animatiebureau, de TV zaal, bibliotheek, seminariezaal, de kinder- en tienerclub.

Achter de receptie bevindt zich de centrale plaats van de camping onder de vorm van een patio van een Provençaals gebouw. We vinder de bar, de ingang van het restaurant, de supermarkt, de boetiek en de snackbar-pizzeria.

De zwembaden en het nieuwe verwarmde waterpretpark met haar 7 glijbanen bevinden zich beneden achter de bar. Achter dit uitgebreide complex bevinden zich de spa, het squash terrein, de discotheek, de tennis terreinen en het jeu de boules terrein. Deze faciliteiten zijn toegankelijk via la route du Golf, u komt eerst voorbij het  nieuwe minigolfterrein en de pingpongtafels.

Helemaal beneden in de camping vinden tieners elkaar terug op het multisport terrein(basket, mini voetbal), het beach volley terrein en het skate park.

De kleinsten hebben ook hun eigen universum: de babyclub, pyjamaclub en het Jungle Paradise( aan de voet van de Belvédère). Ten slotte bevinden de pony club en het boogschieten zich beneden aan de weg die naar de camping leidt.