Activiteiten en entertainment

Kinderparadijs in Zuid-Frankrijk

Bij Esterel Caravaning is alles ontworpen voor het welzijn van uw kinderen !

Houd er rekening mee dat vanwege de gezondheidscrisis bepaalde diensten en apparatuur gesloten kunnen zijn of bepaalde uren kunnen worden gewijzigd. Ook kunnen sommige activiteiten worden afgelast.

Vraag ernaar bij de receptie.

OP ESTEREL CARAVANING WERD AAN ALLES GEDACHT ZODAT UW KINDEREN DE TIJD VAN HUN LEVEN HEBBEN.

De vijfsterrencamping Esterel Caravaning biedt tal van nieuwe activiteiten en ludieke infrastructuren, zodat uw kinderen zich amuseren, zich uitleven en hun batterijen opladen tijdens hun vakantie aan de Côte d’Azur in Saint-Raphaël.

Uw kinderen kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten die dagelijks worden aangeboden. Het programma wordt opgehangen aan de Kinderclub, de Tienerclub en op de Camping.

Om uw kinderen bezig te houden, hebben wij het volgende voorzien:

 • 2 speeltuinen met meer dan tien activiteiten
 • de Jungle Pool: een overdekt en verwarmd zwembad met glijbanen, leuke spelletjes, waterjets, dieren uit de jungle, …
 • de Mini Club/Kinderclub (4 tot 12 jaar): georganiseerd en geleid door meertalige animatrices die over een diploma van animator beschikken. In maart, april, mei, juni en september is de club 6 dagen op 7 ’s namiddags geopend, en in juli en augustus van 10 tot 12 uur en van 15 tot 18 uur (uitgezonderd op zaterdag).
 • de Baby Club (4 maanden tot 3 jaar): ontworpen als crèche en geleid door een gediplomeerde kinderverzorgster. Kinderen kunnen er spelen, hun zintuigen laten prikkelen en zelfs een dutje doen. Geen paniek, onze kinderverzorgster spreekt vlot Frans en Engels. Deze service is momenteel gesloten.
 • de Tienerclub (13 tot 18 jaar): georganiseerd en geleid door meertalige animatoren die over een diploma van animator beschikken.

DE BABY-CLUB

(Momenteel gesloten)

DE BABY CLUB VILLAGE, HET PARADIJS VOOR KINDEREN EN OUDERS TIJDENS HUN VAKANTIE

Op Esterel Caravaning weten wij dat vakantie op de camping een ontspannende periode voor het hele gezin moet zijn. Daarom ontfermen wij ons over uw kleintje op de best mogelijke manier, met aangepast professioneel materiaal, babybedjes, verschoningstafels, babybadjes en speelgoed dat de zintuigen prikkelt, en dit alles in een droomdecor.

De Baby Club bestaat uit 3 kleine huisjes: eentje om slapen, eentje om te spelen en eentje voor de wasjes en de plasjes …

Uw kleintje wordt ’s morgens en ’s namiddags opgevangen en krijgt een aangepast programma. Denk eraan om u bij uw aankomst in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

De Baby Club is gratis in april, mei, juni en september, en betalend in juli en augustus (beperkt aantal plaatsen).

DE KINDERCLUB/MINI CLUB EN DE TIENERCLUB

VOOR UW KINDEREN VAN 4 TOT 12 JAAR EN VAN 13 TOT 18 JAAR!

De hele zomer lang worden uw kinderen gratis opgevangen in de Kinderclub en Tienerclub! Naast de zwembaden en het waterpark zijn kinderen dol op Esterel Caravaning omwille van de animatie. Vanaf het openingsuur bieden wij u een programma aan om uw kinderen te begeleiden en te vermaken. Dit programma wordt bij uw aankomst aan u verstrekt en wordt aan de informatiepunten van de camping opgehangen.

In maart, april, mei, juni en september is de club ’s namiddags geopend. In juli en augustus is deze geopend van 10 tot 12 uur en van 15 tot 18 uur (uitgezonderd op zaterdag). De oudste kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten van de Tienerclub van de camping.

Onze animatoren en animatrices van de Kinderclub en Tienerclub van Esterel Caravaning zijn meertalig. Ze bieden een gevarieerd programma aan van activiteiten en spelletjes:

 • Knutselworkshops
 • Theaterworkshops
 • Schilderen
 • Schminken
 • Parelen
 • Zwembadspelletjes
 • Uitstapjes naar het strand/kajakken/sleepboeien
 • Sporttoernooien
 • Schattenjachten
 • Shows voorbereiden
 • Verkleedshows
 • Picknick op het strand of in het Esterelmassief
 • Dansen

DE JUNGLE POOL

HET OVERDEKTE PLONSBAD VAN DE CAMPING IS EEN VOLTREFFER VOOR DE ALLERKLEINSTEN TIJDENS DE VAKANTIE…

Hier kan je op het schild van een schildpad kruipen, van een glijbaan uit bamboe of in een boomstam glijden, je laten natmaken door een slang onder het spottende oog van een papegaai en de geamuseerde blik van een aap … Welkom in de magische wereld van de Jungle Pool van Esterel Caravaning.

Dit verwarmde en overdekte zwembad is volledig bestemd voor de allerkleinsten en is een plek waar ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Kinderen van enkele maanden oud tot 6 jaar kunnen zich uitleven in een wereld waar alles zodanig werd ontworpen dat ze zich in alle veiligheid kunnen amuseren. Dit grote plonsbad is 30 centimeter diep en is tijdens de ganse openingsperiode van de camping toegankelijk. Kinderen staan er uitsluitend onder toezicht van hun ouders.
In april en mei kunt u er urenlang lekker warm vertoeven en in juli en augustus bent u beschermd tegen de zon terwijl u geniet van de lachjes en kreetjes van uw kleintje(s).

BABYSITTING OP DE CAMPING

PLEZIER VOOR DE KINDEREN… TOT GROOT JOLIJT VAN DE OUDERS!

En wat als u nu eens op date ging met uw partner? Of een keer gaan dansen op het binnenplein met een lekkere cocktail? Profiteer elke avond van onze babysitservice!
U hoeft alleen maar naar het onthaal te gaan, waar u een lijst krijgt waaruit u een ervaren babysitter kunt kiezen die zich in uw mobilhome zal ontfermen over uw kind(eren). Deze service is betalend* vanaf 19 uur tot 1 uur ’s morgens.

* Vraag naar onze tarieven aan het onthaal.