Boek nu

Boek nu

Opening: zaterdag 6 april tot en met zaterdag 28 september 2019

Esterel Caravaning emplacements
Esterel Caravaning vue du ciel

UW 5 STERREN CAMPING IN SAINT-RAPHAËL AAN DE AZURENKUST

Geniet van een paradijselijk decor in het hart van de Var voor uw familievakantie, tussen de stranden van Agay en de rode bergen van het Esterel-massief.

Een groene omgeving, blauwe lucht, de altijd aanwezige zon , de rode rotsen van het Esterel-massief, de subtiele zeegeur van de Middellandse Zee

U bent ongetwijfeld in de Var, in het zuiden van Frankrijk en meer precies op de 5-sterren camping Esterel Caravaning, op een steenworp verwijderd van Saint-Raphaël en Fréjus aan de Côte d’Azur!

Esterel Caravaning was de eerste camping in de Var die de 5 sterren classificatie ontving in 2010. De verplichte vijfjarige herklassering werd uitgevoerd in juli 2016.

Esterel Caravaning strekt zich uit over 19 hectare en biedt 495 staanplaatsen: 331 stacaravans en 164 kampeerplekken voor caravans of campers, een unieke vakantieplek aan de Côte d’Azur.

De camping aan zee Esterel Caravaning, gelegen op enkele minuutjes van de stranden van Agay, halverwege tussen Cannes en Saint-Tropez, is het ideale uitgangspunt om alle bezienswaardigheden van onze regio te ontdekken, zowel aan de Middellandse Zee als in het binnenland en in de groene Provence.

Gelegen in het hart van een uitgestrekt heuvelachtig domein grenzend aan het Esterel-massief in het hartje van de Côte d’Azur op 3 km van de zee, biedt de camping kampeerplaatsen voor caravans of campers en het verhuur van de nieuwste generatie stacaravans .

De atypische configuratie is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit; de camping heeft hierdoor een vrijstelling gekregen.

Ontdek de Accommodaties en Tarieven

U kunt online boeken en betalen met een creditcard, cheque of contant geld.

Download de tarieven voor 2019: voor stacaravans en voor kampeerplaatsen met caravan of camper.

Vele Diensten en Uitrustingen staan tot uw beschikking: Bar, Snackbar, Superette, Boutique, Crêperie, Restaurants, Waterpark, Overdekt peuterbad, Fitnessruimte, Schoonheidsinstituut, Tennisbanen, Squash, Petanque, Multisportterreinen, Ping Pong, Skatepark….

Of u nu een luie vakantieliefhebber, sportliefhebber of ontdekkingsreiziger bent, het Esterel Caravaning team zal van uw vakantie in de Var een heerlijke tijd van ontspanning en familieplezier maken. Alle activiteiten en infrastructuren op onze 5-sterrencamping zijn gericht op uw welzijn.

Welkom bij Esterel Caravaning!

MEEST

ESTEREL CARAVANING

Een uitzonderlijk kader in het Esterel massief op vijf minuutjes van het strand.
Luxe prestaties op de camping…het paradijs voor kinderen…nieuw waterpretpark met 7 glijbanen.

ACCOMMODATIE

STACARAVAN & KAMPEERPLEKKEN

STACARAVAN

KAMPEERPLEKKEN VOOR CARAVANS EN CAMPERS

Laatste nieuws

Esterel Caravaning : TOP Camping !

// 12/02/2019 //

For the 4th year in a row Esterel Caravaning is once again one of the best campsites in Europe and has received the highest award from ANWB, the Dutch Automobile Club. This year again, ANWB handed over their highest award, the « TOP Camping 2019 », making Esterel Caravaning one of the best campsites in Europe. "In … Continued
Lees meer

Speciale aanbiedingen

Klanten beoordelingen

8.4
10

Esterel Caravaning

Gemiddelde score op 1293 beoordelingen

Nieuws

 • Esterel Caravaning : TOP Camping !

  For the 4th year in a row Esterel Caravaning is once again one of the best campsites in Europe and has received the highest award from ANWB, the Dutch Automobile Club. This year again, ANWB handed over their highest award, the « TOP Camping 2019 », making Esterel Caravaning one of the best campsites in Europe. "In … Continued
  Meer details
 • Esterel Caravaning : verkozen tot één van de beste campings van Europa door Duitsland !

  Voor het 4de achtereenvolgende jaar behoort Esterel Caravaningwederom tot de beste campings van Europa. Tijdens de beurs in Stuttgart, op 11 januari, heeft de Duitse Automobiel Club de hoogste prijs, te weten «ADAC Superplatz 2019», aan Aurore Laroche overhandigd, de directrice van Esterel Caravaning. Ter herinnering worden door de ADAC jaarlijks meer dan 2000 campings in … Continued
  Meer details
 • DCC Europa-Preis 2019 !

  We are pleased to announce that we have been awarded in Essen (Germany), by the German Deutscher Camping Club.     The ceremony took place on February 22nd at the Messe Essen exposition. We received the "DCC Europa-Preis 2019" award in the Platinum category. This prize rewards the best European campsite of the year for the high … Continued
  Meer details