Standaard

// //

De 71 standaard kampeerplaatsen bevinden zich in de buurt van het bos of in het centrum van de camping. Ze worden gescheiden door een haag en hebben een oppervlakte van 80 – 100m².

Comfort

// //

Met een oppervlakte van meer dan 90m² en voorzien van alle comfort: koelkast, vaatwasser, zonnebedden etc…

Maxi

// //

Veel ruimte op de 31 grote staanplaatsen voor caravan / camper met een oppervlakte van 100-150 m² en omzoomd door een haag.

Luxe

// //

17 driehoekige kampeerplaatsen voor caravans / campers, van elkaar gescheiden door een haag, met verwarmde privé badkamer, ingericht in zuiderse stijl!

Royal Maxi

// //

Geniet van uitzonderlijke luxe met Royal Maxi kampeerplaats van 100-160 m2: privacy, rust en een privé verwarmde private spa!

Palace de Luxe

// //

Nieuw: Enig in Europa! Hyper Luxe met deze grote kampeerplaats voor caravans /campers met verwarmde privé badkamer, verwarmde private spa, vaatwasser en wasmachine!

Deluxe Prestige

// //

Gelegen tussen de palmbomen liggen 21 nieuw aangelegde staanplaatsen van 100m² tot meer dan 160m²! Tegenover het bos van het Estérel gebergte met een buitengewoon mooi uitzicht over de rode rotsen van dit natuurpark!

Imperial

// //

Een uitzonderlijke staanplaats! Buitengewoon! Uniek in Europa!
Ultieme luxe in de kampeerwereld, uitstekendheid, perfectie, met een oppervlakte van 200m² tussen de palmbomen en uitkijkend over het Estérel gebergte!

Mini Suite Confort

// //

Mini Suite Confort : Evolutie van de welbekende Mini Suite, in het hart van de Esterel gebergte, sweervolle accomodatie voor twee aan de Côte d’Azur.

Bastidon 4

// //

De stacaravans Bastidon 4 zijn geïnstalleerd op de site in 2011 en 2012! Ze zijn functioneel, comfortabel en hebben een ingebouwd terras.