Opening: Dinsdag 2 juni tot en met zaterdag 31 oktober 2020
[ Coronavirus Info ]

6	Qu’est-ce qu’un camping de luxe ?

Esterel Caravaning opent op 2 JUNI en zegt alles over dit iets andere seizoen!

Esterel Caravaning, de eerste vijf-sterren camping in de Var, opent de poorten op 2 JUNI met weer vele innovaties en een gezondheidsprotocol aangepast aan de meest recente normen.

De camping doet er alles aan om zijn vakantiegangers in de best mogelijke omstandigheden te kunnen verwelkomen door de nieuwe regeringsvereisten van COVID-19 toe te passen op het gebied van afstand, gedrag met alle goede praktijken en procedures.

Ook dit jaar zullen vakantiegangers genieten van het waterpark en Esterel Beach, ons eigen strand … op 3 km van de stranden van de baai van Agay. Stel je voor 900 m2 fijn zand, zo wit als in de tropen, prachtige palmbomen om in de schaduw te rusten en te genieten van de paradijselijke omgeving. Tegenover het strand, het blauw van de lucht dat weerspiegelt in de Middellandse Zee en op de achtergrond de rode rotsen van het Esterel-massief! Om af te koelen, ligt het watercomplex Esterel Caravaning op een paar meter afstand met zijn vijf zwembaden, 4 glijbanen en 2 2-baanse glijbanen, voor het geluk en de vreugde van het hele gezin.

Luxe en veiligheid met eigen badkamer en privé Jacuzzi

Betreffende onze accommodaties, biedt Esterel Caravaning de ultieme luxe voor kampeerders met grote caravans of campers, op staanplaatsen met eigen sanitair en Jacuzzi.

Uniek in Europa, onze 3 “Imperial” staanplaatsen vanaf 130 m2 in de palmoase. Om haar vakantiegangers te plezieren heeft Esterel Caravaning nagedacht over alle details en heeft u op deze staanplaats een privé badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast, vaatwasser, wasmachine, een barbecue met deksel, 2 ligbedden en vooral : een eigen Jacuzzi voor zes personen, uitkijkend over één van de mooiste uitzichten van de Côte d’Azur.

Met hetzelfde oog voor detail, 22 Deluxe Prestiqe staanplaatsen met een oppervlakte van 100 tot 180 m2 met uitzicht over de Esterel gebergte en rode rotsen. Op deze staanplaatsen: privé badkamer, eigen toilet, een kitchenette met koelkast en 2 ligbedden.

Om te voldoen aan de veiligheidsregels door alle comfort te bieden, hebben 16 zogenaamde “LUXE” -staanplaatsen een eigen badkamer: douche, wastafel, toilet, haardroger … maar ook een vaatwasser.

En uiteraard beschikt Esterel Caravaning over 331 volledig ingerichte stacaravans, van 2 tot 8 personen, waaronder de VIP LUXE met eigen zwembad en de « Premium », « Palace », « Master Suite » of « Luxus Premium » met eigen jacuzzi.
Dit jaar zijn er twee nieuwe categorieën comfortabele stacaravans: de “Family Cottage” en de “Villa Panoramique”.

Alle accommodaties van Esterel Caravaning voldoen aan de sanitaire normen op het gebied van uitrusting, reiniging en desinfectie.

Esterel-caravaning

Esterel Caravaning heeft ook een restaurant dat in 2020 tot Maître Restaurateur is verkozen, een bar, entertainment voor het hele gezin, 5-sterren diensten, allemaal aangepast aan nieuwe gezondheidsnormen … en ook sport in overvloed opnieuw uitgevonden en ontworpen COVID-19-FREE … in het hart van de Côte d’Azur, in Saint-Raphaël, voor een onvergetelijke vakantie.

Het hele team is erg blij om hun vakantiegangers en vrienden te verwelkomen, altijd loyaal, sommigen al meer dan 40 jaar, voor een seizoen dat zeker anders is, maar net zo uitzonderlijk voor een droomvakantie aan de Franse Riviera!

Equipe Esterel Caravaning

Speciale aanbiedingen

 • Aanbieding “Ambassadeur”

  STACARAVAN & KAMPEERPLAATS
  Breng uw vrienden of familie naar Esterel Caravaning, en bij hun eerste boeking ontvangt u de volgende voordelen : - 100€ korting voor u als Ambassadeur, afgetrokken van de huur van minimaal één week van een stacaravan, of 50€ korting voor de huur van een staanplaats voor uw caravan of camper; - 100€ aan consumptiebonnen … Continued
  Meer details
 • Special voor 65 + !

  STACARAVAN

  Senioren, geniet van een uitzonderlijke korting!

  Meer details
 • 3 weken voor de prijs van 2 !

  STACARAVAN

  Geniet van een gratis week op Camping Esterel Caravaning !

  Meer details

Klanten beoordelingen

8.3
10

Esterel Caravaning

Note moyenne sur 1964 avis

Nieuws

 • Esterel Caravaning opent op 2 JUNI !

  Esterel Caravaning, de eerste vijf-sterren camping in de Var, opent de poorten op 2 JUNI met weer vele innovaties en een gezondheidsprotocol aangepast aan de meest recente normen.
  De camping doet er alles aan om zijn vakantiegangers in de best mogelijke omstandigheden te kunnen verwelkomen door de nieuwe regeringsvereisten van COVID-19 toe te passen op het gebied van afstand, gedrag met alle goede praktijken en procedures.

  Meer details
 • Vrolijk Paasfeest !

  Vanuit het Esterel-gebergte in Saint-Raphael aan de Cote d’Azur heeft Esterel Caravaning besloten de camping en de omgeving met u te delen en deze naar uw woonkamer te brengen.
  Films, boeken, recepten, knutselwerken, cocktails… Gedurende de quarantaine geven wij u een wekelijkse afspraak om u op te vrolijken.
  Laten we beginnen met Pasen en de kids club van Esterel Caravaning geeft deze activiteiten voor deze week. Aurélie, onze entertainer, heeft de volgende knutselwerken bedacht voor uw kinderen.

  Meer details
 • Goed nieuws!

  Sinds 1976, bij de opening van Esterel Caravaning 44 jaar geleden, doen wij er alles aan om u een zo mooi mogelijke vakantie te kunnen bieden met Pazen. Wij hebben ons nooit in kunnen denken dat wij ooit onze opening zouden moeten uitstellen en dat wij allemaal in quarantaine zouden zitten. Het is op de … Continued
  Meer details

This will be the most magical night ever, right here, at Esterel Caravaning!

See you on Monday, July 20th, for our 2nd white night of the season:
Complete with violinists walking on water, a melodious voice that resonates through the starry night, a dancer who twirls through the air ...
For the past four years, Esterel Caravaning’s white nights have become the pinnacle of our guests' summer holidays.

MARK YOUR CALENDARS : Monday August 3rd and Monday August 17th!
Dress code: WHITE outfits for everyone, this show is strictly reserved for campsite guests.

Book online to enjoy your stay here at Esterel Caravaning now!
Outside visitors can enjoy the show from the comfort of our restaurant "Les Suds", which has recently been awarded the title of "Maître Restaurateur", all whilst enjoying a sumptuous one-off special menu.