23/07/2017

De ‘Premium’ stacaravans in de zomer 2017

Gelegen middenin de Côte d’Azur, op 5 minuten van de stranden van de baai van Agay (Saint-Raphaël), in het hart van het Esterel gebergte en natuurgebied,
is Esterel Caravaning trots op haar vijf sterren en de classificatie als luxe camping.

2017-emplacement-premium-05

Al sinds 41 jaar innoveert het bedrijf regelmatig in de campingwereld.

In het voorjaar werd een hype gecreërd met de inhuldiging van de nieuwe ‘VIP Luxe’ stacaravan met eigen zwembad. En binnen enkele dagen na de opening was alles al volgeboekt voor het hele seizoen.

Vandaag presenteert Esterel Caravaning de categorie ‘Premium’.

Met deze stacaravan is Esterel Caravaning een luxe categorie rijker geworden.
Ideaal gelegen in de Mediterrane natuur geniet deze stacaravan van een mooi houten terras. Aan de voet van de stacaravan een eigen private spa waardoor men zich bevoorrecht voelt.
mobile-home-premium-2017-07

Het interieur is modern, licht en functioneel, met een luxe sfeer. Deze nieuwe stacaravan verwelkomt families met tot 8 personen en heeft een oppervlakte van 42 m². Buiten de master bedroom, zijn er nog 2 slaapkamers en 2 badkamers, zodat ieder van de gezelligheid van een vakantie met het hele gezin kan genieten maar toch ook voldoende privacy heeft. De centrale woonkamer en de open keuken zorgen in tegendeel voor een gezellige ruimte om samen te komen.

De voorzieningen van de ‘Premium’ zijn modern: airco, vaatwasser, wasmachine, televisie, barbecue, lakens en handdoeken voorzien.