Esterel Caravaning > Blog > Esterel Caravaning : verkozen tot één van de beste campings van Europa door Duitsland !

Esterel Caravaning : verkozen tot één van de beste campings van Europa door Duitsland !

Voor het 4de achtereenvolgende jaar behoort Esterel Caravaningwederom tot de beste campings van Europa.
Tijdens de beurs in Stuttgart, op 11 januari, heeft de Duitse Automobiel Club de hoogste prijs, te weten «ADAC Superplatz 2019», aan Aurore Laroche overhandigd, de directrice van Esterel Caravaning.

Ter herinnering worden door de ADAC jaarlijks meer dan 2000 campings in 37 landen geïnspecteerd, van de 35 000 campings in Europa.

adac-esterel-caravaning-2019

Meer dan 300 criteria worden onder de loep genomen zoals : het aantal en de kwaliteit van sanitair gebouwen, de inrichting van de winkels, de aanleg van de sportieve faciliteiten, de waterparken…
Deze criteria worden regelmatig aangepast aan de laatste trends omtrent kamperen.
Esterel Caravaning is trots de hoogste onderscheiding te hebben ontvangen.
«Deze laatste jaren hebben wij getracht de service bij Esterel Caravaning aanzienlijk te verbeteren, met als richtlijn steeds meer innovatie en comfort. In 2019 is ons waterpark met 900m ² groter geworden dankzij een nieuw zandstrand», aldus Aurore Laroche, directrice van Esterel Caravaning.
Wij helpen u graag herinneren dat Esterel Caravaning als eerste een stacaravan heeft aangeboden met eigen zwembad, de « VIP Luxe » en de eerste staanplaats « Imperial » van meer dan 200 m2 met kitchenette, badkamer en eigen private spa in het hart van het Esterel gebergte.

Te lezen op de blog...
Week end à Esterel Caravaning

Ontsnap voor een mei WEEKEND in de zon!

Se ressourcer, se détendre, profiter du soleil et de la mer pour quelques jours…C’est possible en Mai à Esterel Caravaning et jusqu’à début juillet !

Le printemps à Esterel Caravaning

Paasvakantie in de zon vanaf 9 april!

Vanaf zaterdag 9 april, de startdatum van dit seizoen 2022, reizen gezinnen naar Esterel Caravaning, een 5-sterren camping in Saint-Raphaël, aan de Côte d’Azur, op

Vue aérienne Esterel Caravaning

#seizoen 2022 bij Esterel Caravaning: 9 april!

Lancering van het #seizoen2022 bij Esterel Caravaning! Esterel Caravaning verwelkomt vakantiegangers voor het 46e seizoen vanaf zaterdag 9 april en onthult alle nieuwtjes, tot ieders